Ahojte,
mám 22 rokov a nabuduci týždeň ma čaká operácia cysty na vaječníku. Formou laparoskopie. Snažím sa na to nemysliet ale čím je to blizsie začínam mať viac obavy. Chcela by som sa spýtať ako ste to zvladali, ako prebiehala taká operácia a ako ste sa zotavovali. Či ste mali bolesti alebo to bol jednoduchy zakrok a na ďalší deň ste zas fungovali?
Ďakujem pekne 🙂
Ďakujem pekne
@pips13 neviem co myslis pod pojmom fungovat. Je to operacia takze na druhy den este rozhodne budes vecsinou lezat. Ides na jednodnovu chirurgiu? Zalezi aj od toho ci ti to budu robit laparoskopicky alebo normalne rezom. Lps je menej invazivna. Mas len tri male jazvicky. Bolesti po operacii samozrejme su ale da sa to zvladnut, nieje to nic co by sa nedalo vydrzat. Ja som mala dost velke endometriozne cysty takze som bola asi 5 dni v nemocnici. Ono aj po tej narkoze je clovej slaby a otapeny. Takze druhy den po operacii este nefungujes normalne. Si este v nemocnici. Pri druhej operacii som mala len jednu malu cystu takze ta bola trosku lepsia. Ale bolo mi zle po narkoze.kludne sa pytaj ak ta este nieco zaujima 🙂 bat sa toho nemusis zvladnes to
Laparoskopiou mam viac. 3 gynekologické a jednu cystu. No zotavovanie ako kto. Rány pobolievaju. Určite ten týždeň treba kľud.
@milus777 aj mňa čaká podobná operácia mam veľký strach z toho
@pips13 ja som ako 21 ročná (v r. 2002) bola na operácii skoro 20cm veľkej cysty. V pondelok ma brali, utorok robili, v stredu som išla domov. V piatok som už na diskotéke na stole tancovala s teqilou (vysokoškolské casy 😅). O dva roky neskôr mi rezali 17 cýst na oboch vaječníkoch. Priebeh podobný 🙂
Ahoj. Mas cystu ma maternici alebo vajecniku? Neboj zvladnes to. Mne operovali cystu dvakrat laparoskopicky. Da sa to zvladnut v pohode 🙂