Pomohol niekomu čaj z hlohu na srdiečko ?
@bambulienka25 nie mám ich beat len občas ak bude silno búšiť povedal dr
@bambulienka25 lieky som ešte nebrala
@bambulienka25 beriem len vitamíny
@bambulienka25 a magnezko
@bambulienka25 už som mala sedenie aj u psychológa ale tieto ťažkosti sa stupňujú preto som už zufala
@bambulienka25 štítna asi ok pred covidom bola ok, ja už sama neviem či to je psychika alebo vszne mi to srdce takto robí :/, ja to cítim ako silnejší úder
@bambulienka25 skúsim sa objednať, ja viem že sa moc kontrolujem ale už sama neviem či to je naozaj to srdce alebo nie a len môj pocit a vsugeracia
@bambulienka25 uvidím čo povie psychológ rodičom
@bambulienka25 22
@bambulienka25 neviem od októbra sa takto pozorujem a od jedného problému do druhého po zdravotnej stránke myslím, niečo sa vyrieši príde nové ja už nechápem ako mne sa take niečo mohlo spustiť
@bambulienka25 no možno má psychológ pošle
@llenka014 Hloh ako čaj, bylinka, raz za čas neuškodí.
Ak však berieš nejaké lieky, tak sa treba poradiť s lekárnikom (nie lekárom, lekárnik bude vedieť, lekári toto neriešia). Hloh totiž obsahuje látku, ktorá sa používa pri kardiovaskulárnych ochoreniach ako extrakt = tbl pri poruchách srdečne činnosti obsahujú častokrát tento extrakt (oproti by linke v priamo stanovenom pomere).
Čiže ak máš lieky, porad sa s lekárnikom.
Ak nemáš lieky, najprv radšej zajdi k svojmu lekárovi a predislutuj to - možno to nie je vôbec od srdca len sa niečo tak vedľajšie prejavuje, nech sa neliečis na niečo co je nepodstatné. 🙂
Ak ti lekár povie ze si okej, a nebudeš brat žiadne lieky, alr stále budeš v strese tak si ten jeden čaj urob (kúp si hloh plod alebo kvet, ideálne celé kúsky, nech vieš z čoho to je zložené, nie nejakú seč). Nezabije ta a možno ti aspoň na psychike uľaví. 🙂