Čaj Lietajúca lastovička. Pomohol vám?

morca3
15. sep 2010

prosím mate niekto skusenosti s tymto čajom?ak ano tak aké pomohol vam?Dakujem Katarína

eeevvvkkkaaa
15. sep 2010

take niečo počujem prvý krát a to poznám dosť čajov...

morca3
autor
15. sep 2010

eeevvvkkkaaa no ja som tiež bola zaskočena tym nazvom 😅 ale pijem ho 😉

langkofel
15. sep 2010

Morca a lietas ako lastovicka? 😀 Nie, ja to nepoznam, ale zaujal ma ten nazov...Co to je ze caj, napis na co je, z akych bylin...Prosim zaujima ma to.

marianka79
15. sep 2010

http://www.anezka.sk/lietajuca-lastovicka-p-7.html našla som o nom niečo tiež ma zaskočil ten názov
😅

morca3
autor
16. sep 2010

langkofel no lietam ale na wecko 😀 prečítaj si link čo poslala marianka79 😉

bellada
16. sep 2010

@morca3 ja som ten caj pila a musim povedat, ze na moje vlastne pocudovanie aj zabral 😀 na mna totiz nezabera ani Gutalax 😀 a veru po vypiti tohto caju budes lietat ako lastovicka na WC 😀 takze pozor nato kedy a kde ho budes pit, aby si nemala nehodu 😀 ako minus mu davam aj dost silne krce v bruchu, teda ja som mala, boli dost neprijemne, ale netrvali dlho zato boli dost casto ☹

morca3
autor
16. sep 2010

@bellada ahoj ano čaj ma laxačne učinky to môžem potvrdiť 😅 mne taktiež nezaberali prehanadla na prirodnej baze jedine tak fenolax a aj to 3 tabletky naraz ☹ možem povedať že tento čaj vinikajuco čistí ja nemam v bruchu krče.čaj pijem ešte len piaty den takže okrem častej navštevy wc a mozno trocha ubytku na vahe 😵 zatial žiadne ine učinky nepociťujem.ako dlho si ho pila ty a ake ine učinky si pociťovala píše sa že je výborny aj na detoxikaciu oi 😉

bellada
16. sep 2010

@morca3 ja som ho pila hlavne pre to vyprazdnovanie, lebo s tym mam problem 😀 a tiez som aj schudla trosku a hlavne mi splaslo nafuknute brusko 😅 ja som vypila 2 balenia caju, pila som ho v 3 dnovych intervaloch, 3 dni caj, 3 dni bez caju...

feriva
16. sep 2010

Nie nepomohol, ja som nemala pocit, že som schudla a ani som nemala pocit ľahkosti, nič moc

esmera
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kkkatarinkaaa
6. jan 2011

ja som ho pila tiez a ucinky velmi pozitivne 🙂

esmera
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliannarn
26. máj 2013

ja ho ppijem druhy den a konecne som bola na wc co p9o prehanadle absolutne nic ani ma nepohlo a takztiez po saratici nic tak konecne ulava caj chvalim 🙂

leria
27. máj 2013

no mne ho raz urobila v rámci srandy kolegyňa v práci a bol to fakt nezabudnutelný deň 😀 ten názov je velmi trefný 😀 v kuse som lietala na wc 😀

tilly
27. máj 2013

cize to aj detoxikuje? moja mamina to jeden cas pila, ale myslim, ze na nu neucinkoval...

petronela2104
26. máj 2014

ja som ten caj pila dost dlhu dobu ,na zaciatku boli mierne krce v bruchu ale potom to ustupilo a vdaka nemu som aj schudla co bolaj zamer ja ho odporucam nepoznam lepsi caj ako tento 🙂