prosím mate niekto skusenosti s tymto čajom?ak ano tak aké pomohol vam?Dakujem Katarína
eeevvvkkkaaa no ja som tiež bola zaskočena tym nazvom 😅 ale pijem ho 😉
Morca a lietas ako lastovicka? 😀 Nie, ja to nepoznam, ale zaujal ma ten nazov...Co to je ze caj, napis na co je, z akych bylin...Prosim zaujima ma to.
http://www.anezka.sk/lietajuca-lastovicka-p-7.html našla som o nom niečo tiež ma zaskočil ten názov
😅
langkofel no lietam ale na wecko 😀 prečítaj si link čo poslala marianka79 😉
@morca3 ja som ten caj pila a musim povedat, ze na moje vlastne pocudovanie aj zabral 😀 na mna totiz nezabera ani Gutalax 😀 a veru po vypiti tohto caju budes lietat ako lastovicka na WC 😀 takze pozor nato kedy a kde ho budes pit, aby si nemala nehodu 😀 ako minus mu davam aj dost silne krce v bruchu, teda ja som mala, boli dost neprijemne, ale netrvali dlho zato boli dost casto ☹
@bellada ahoj ano čaj ma laxačne učinky to môžem potvrdiť 😅 mne taktiež nezaberali prehanadla na prirodnej baze jedine tak fenolax a aj to 3 tabletky naraz ☹ možem povedať že tento čaj vinikajuco čistí ja nemam v bruchu krče.čaj pijem ešte len piaty den takže okrem častej navštevy wc a mozno trocha ubytku na vahe 😵 zatial žiadne ine učinky nepociťujem.ako dlho si ho pila ty a ake ine učinky si pociťovala píše sa že je výborny aj na detoxikaciu oi 😉
Nie nepomohol, ja som nemala pocit, že som schudla a ani som nemala pocit ľahkosti, nič moc
ja som ho pila tiez a ucinky velmi pozitivne 🙂
ja ho ppijem druhy den a konecne som bola na wc co p9o prehanadle absolutne nic ani ma nepohlo a takztiez po saratici nic tak konecne ulava caj chvalim 🙂
no mne ho raz urobila v rámci srandy kolegyňa v práci a bol to fakt nezabudnutelný deň 😀 ten názov je velmi trefný 😀 v kuse som lietala na wc 😀
cize to aj detoxikuje? moja mamina to jeden cas pila, ale myslim, ze na nu neucinkoval...
ja som ten caj pila dost dlhu dobu ,na zaciatku boli mierne krce v bruchu ale potom to ustupilo a vdaka nemu som aj schudla co bolaj zamer ja ho odporucam nepoznam lepsi caj ako tento 🙂
take niečo počujem prvý krát a to poznám dosť čajov...