Neviem, čo sa to deje, nikdy som nebývala často nachladená a chorá. Po minulom roku som tento rok stále prechladená a najmä teraz v lete. Pozorujem to aj v okolí, že ľudia častejšie kychajú a kašlú, soplia. Neviem, čím to môže byť, že by sa ľuďom tak oslabila imunita?
Ja som zasa nikdy nebola tak zdravá, ako za posledný rok, aj moja rodina, čo sa týka “nachladnutia” - teda rôznych viróz a bakteriálnych infekcii. Pripisujem to ruskam, homeoffice.
Jednak klima, teplotne vykyvy...a hlavne pitie studenych bublinkovych napojov pocas horuceho dna a vecera.
@hettinka presne u nas. Kazdy rok dieta chore z mesiaca 10 dni. Od jesene do jari. My takisto. Od minuleho roka nic. Tie ruska maju zmysel.
Ja mám práve pocit, že rúška pomohli, lenže teraz sme ich viacerí dali dole, opäť sa viac stretávavams a skrátka nie je dobré stále všetko sterilizovať a čistiť. Tým pádom, že predtým sme tak robili, imunita si na to zvykla, oslabila sa a preto mám pocit, že teraz som častejšie chorá. Nikdy som nemala problém, že by som bola chorá z klímy, v lete som naozaj nebola chorľavá. Ale toto leto je to už 3x po sebe... :(
Mne tak zistili štítnu žľazu
Často som bývala prechladnuta angíny a nakoniec za tým bola choroba
Od kedy ju mám vonku som ešte nebola chorá
Mozno teplotne vykyvy. Ja som akurat prechadla z klimy 😅 vonku 36, vnutri 18 a to mas aj v obchodoch, v aute,...