Bola som prepustena z nemocnice kde mi predpisali lieky na chronicke bolesti no moje telo ich velmi až neskutočne zle znaša neprejdem z izby na wc musi isť so mnou mama nie som schopna ovladať ruky ako keby som bola postihnuta neviem čo mam robiť nelepši sa to som zufala zajtra by som chcela isť na neurologiu myslite že povie že ich mam vysadiť?
@mamina7070 beriem pregabalin 1-0-1
@nikolca ale aku gramaz?
tam mas 75 mg 150 mg aj 300mg
beries aj lieky od psychiatra ? lebo unniektorych sa moze zvysovat ucinok
@mamina7070 75mg
@mamina7070 anô beriem večer hadam aj osem
Ja som brala pregabalin na hučanie v ušiach.Brala som mesiac,vôbec mi nepomohol.Mala som nežiadúce účinky:akoby mi svaly "odišli" a bolesti kĺbov.Mesiac som to vydržala brať.
Pregabalin je ok, mne z neho nič nebolo, tak neviem, je to zvláštne, že ti býva zle. Ale každopádne by som ešte vydržala, možno si len ozaj potrebuje tvoje telo na to zvyknúť, ktovie.
ja beriem pregabalin niekolko rokov na diabeticku polyneuropatiu a vacsie davky ako ty 150 mg rano vecer a normalne fungujem pracujem
Ja ho beriem päť tyždnou každy den plačem nie som schopna ovladať ruky ani nohy su to hrozne stavy včera som išla na masaž musela som otcovi volať aby pre mňa prišiel že ja ne nedôjdem domov
Každý reaguje na lieky inak, kľudne môže byť aj to ze máš problém s nejakým iným liekom, pripadne kombinaciou. Napr aj tým.lithiom.. A vtedy fakt si zacyklena v liekoch a neziaducich účinkoch. (Alw samozrejme aj ten oregabalin ma vedľajšie účinky neziaduce). Treba to riešiť s lekárom a čím skôr. Liečba ti ma pomáhať a nie naopak.
Baby a stalo sa vám,že keď nebol originál liek a dali vám náhradu, nesadol vám? Ja mám teraz náhradu a denne bolesti hlavy. Akurát lekár neverí, že by to mohlo byť z toho....
ake su tomlieky? mozno si zacala s privelkou davkou