Dobrý deň, chcela by som poradiť a pomôcť. Z ničoho nič mi príde zle. Do toho silné kŕče a riedka stolica. Stáva sa mi to poslednou dobou takmer každý deň. Netuším z čoho to mám. Vie to byť po hocijakom jedle, napr. dala som si párky, ostalo mi zle, prehnalo ma, bolesti brucha, ale ďalší raz to bolo úplne v poriadku. Takto to mám s väčšinou jedál. Trvá to už niekoľko mesiacov (približne od marca - apríla). Nezvraciam, n9 je mi hrozne zle, v žalúdku mám pocit plnosti a hlavne tie kŕče. Skúšala som všetko. Probiotiká, čierne uhlie, hylak, imodium, čierny čaj, colu, čerstvú mätu no nič nepomáha. Hlavne mám veľmi zlý pocit že sa mi to odohráva hlavne v hlave a väčšina bolestí nie je reálna je len v mojej hlavne. Nemám rada zvracanie a virózy celkovo a hneď ako mám ťažší pocit na žalúdku, okamžite myslím na najhoršie scenáre. Preto mi to akurát v hlave cinkne bojím sa, stresujem a bolesť rastie. Lenže ja netuším ako sa toho zbaviť. Moju hlavu tieto pocity nechcú opustiť a to sa stáva vyčerpávajúce a náročné. Všetci si myslia že som hysterická, lebo sa neustále na to sťažujem. Prosím poraďte mi niekto čo najskôr, ďakujem mockrát.
Od marca/aprila mas taketo tazkosti a este si nebola u lekara?! Tak tym rovno zacni, chod k obvodnemu lekarovi, ten ta vysetri a odosle dalej na odborne vysetrenie.
Takmer pol roka trvajuce poblemy?? Smer prakticky lekar.
Mala som podobné problémy,u mňa to bola intolerancia na mliečnu bielkovinu. Keďže mlieko sa nachádza v neuveriteľne veľa potravinách, nevedela som zistiť, z čoho mu býva zle a ku koncu mi už bolo zle zo všetkého, keďže som mala zničené črevá.... K tomu sa mi pridruzila histaminova intolerancia. Isla som na testy, vysadila absolútne všetko, v čom bolo mlieko a momentálne som v pohode. Takze na tvojom mieste, by som tiez smerovala k lekarovi. Pripadne si daj spravit testy po vlastnej osi.
Aj zapal hrubeho creva to moze byt, urcite smer lekar
môže to byť nejaka intolerancia, napriklad na lepok, ktory je aj v niektorych parkoch, na tvojom mieste by som si zapisovala, čo jem a kedy mi je zle, možno prideš na nejakú potravinu a skúšaj vysadiť