Býva mi veľmi zle od žalúdka

zedncaa368
29. aug 2024

Dobrý deň, chcela by som poradiť a pomôcť. Z ničoho nič mi príde zle. Do toho silné kŕče a riedka stolica. Stáva sa mi to poslednou dobou takmer každý deň. Netuším z čoho to mám. Vie to byť po hocijakom jedle, napr. dala som si párky, ostalo mi zle, prehnalo ma, bolesti brucha, ale ďalší raz to bolo úplne v poriadku. Takto to mám s väčšinou jedál. Trvá to už niekoľko mesiacov (približne od marca - apríla). Nezvraciam, n9 je mi hrozne zle, v žalúdku mám pocit plnosti a hlavne tie kŕče. Skúšala som všetko. Probiotiká, čierne uhlie, hylak, imodium, čierny čaj, colu, čerstvú mätu no nič nepomáha. Hlavne mám veľmi zlý pocit že sa mi to odohráva hlavne v hlave a väčšina bolestí nie je reálna je len v mojej hlavne. Nemám rada zvracanie a virózy celkovo a hneď ako mám ťažší pocit na žalúdku, okamžite myslím na najhoršie scenáre. Preto mi to akurát v hlave cinkne bojím sa, stresujem a bolesť rastie. Lenže ja netuším ako sa toho zbaviť. Moju hlavu tieto pocity nechcú opustiť a to sa stáva vyčerpávajúce a náročné. Všetci si myslia že som hysterická, lebo sa neustále na to sťažujem. Prosím poraďte mi niekto čo najskôr, ďakujem mockrát.

miskajerry
29. aug 2024

môže to byť nejaka intolerancia, napriklad na lepok, ktory je aj v niektorych parkoch, na tvojom mieste by som si zapisovala, čo jem a kedy mi je zle, možno prideš na nejakú potravinu a skúšaj vysadiť

aeruginosa
29. aug 2024

Od marca/aprila mas taketo tazkosti a este si nebola u lekara?! Tak tym rovno zacni, chod k obvodnemu lekarovi, ten ta vysetri a odosle dalej na odborne vysetrenie.

guudy
30. aug 2024

Takmer pol roka trvajuce poblemy?? Smer prakticky lekar.

rozpravocka
30. aug 2024

Mala som podobné problémy,u mňa to bola intolerancia na mliečnu bielkovinu. Keďže mlieko sa nachádza v neuveriteľne veľa potravinách, nevedela som zistiť, z čoho mu býva zle a ku koncu mi už bolo zle zo všetkého, keďže som mala zničené črevá.... K tomu sa mi pridruzila histaminova intolerancia. Isla som na testy, vysadila absolútne všetko, v čom bolo mlieko a momentálne som v pohode. Takze na tvojom mieste, by som tiez smerovala k lekarovi. Pripadne si daj spravit testy po vlastnej osi.

mk1111111111
30. aug 2024

Aj zapal hrubeho creva to moze byt, urcite smer lekar