Bylinné vaginálne tampóny a feminine wash

leontinka27
7. apr 2013

Ahoj baby pouzivali ste niekto bylinne vaginalne tampony a cistiaci gel na vnutorne vyplachovanie feminine wash.prosim ozvite sa ......zacala som to pouzivat a mam otazky..dakujem

yukki
7. apr 2013

@leontinka27 ja som mala fytotampóny, čínske.

leontinka27
autor
7. apr 2013

@yukki a naco to konkretne bolo???

yukki
7. apr 2013

Ta tak všeobecne na ozdravenie, ale teda mám aj endometriózu, ale skôr som mala dojem, že je to na mykózy a kvasinky a tak....

leontinka27
autor
7. apr 2013

@yukki a pomohlo ja mam tiez niejake cinske vaginalne tampony a so mna teda vypadava vselico az som sa zlakla...

yukki
7. apr 2013

@leontinka27 no. Ono to zrejme lieči systémom, že z teba zleze celý povrch sliznice.a narastie nová. a na novej nie je to, čo sa vyskytovalo na starej. 😝 Ja som teda mala taký dojem.

yukki
7. apr 2013

@leontinka27 a kde si ich zohnala? bo ja som to už dávnejšie nevidela na nete...

leontinka27
autor
7. apr 2013

@yukki no ved dufam lebo som sa fakt zlakla...a nevies to feminine wash sa moze pozivat aj vznutra lebo bolo k tomu pribalane take nieco co sa da vlozit do posvy a vyplachnut.....

yukki
7. apr 2013

@leontinka27 no také som ja nemala, ale ten doktor, čo mi dal tie tampóny mi povedal, aby som si v lekárni kúpila aj niečo na výplach pošvy, práve preto že to leze všetko von, tak aby asi sa tomu pomohlo a aj nová sliznica aby dostala to správne pH....čojaviem

leontinka27
autor
7. apr 2013

@yukki no vsetko z greenworl zilina

leontinka27
autor
7. apr 2013

@yukki dufam ze si s tym nemozem ublizit.....tebe to pomohlo??

yukki
7. apr 2013

no, greenworld, presne, aj ja som mala stamtade....aj viac produktov...večer jak uložím detváky tak pokukám, som po chemoterapii a liečbe Prednisonom a akosi mám dojem, že by bolo preliečiť kus aj podvozok zase raz....

yukki
7. apr 2013

@leontinka27 každopádne neublížilo. Rok som ani netušila, že nejaké mykózy existujú....

leontinka27
autor
7. apr 2013

@yukki takze ty si tie tampony mala odtial tie cinske? boli to take male gulicky s bylinkami?lebo ja som sa fakt zlakla ci som si neublizila a to feminine mi tiez nemoze ublizit???ked si vyplachujem vznutra?lebo bolo k tomu pribalene to co bolo tak snad to je nato....
to mi je luto ze si musela absolvovat chcemoter. a uz je to ok?
zacina ma boliet spodok brucha je to normalne???

yukki
7. apr 2013

@leontinka27 tá bolesť brucha netuším, a hej, boli to také voľáke namrvené byliny obalené v gáze vo forme gulky, mne to neublížilo, mám pocit, že pomohlo, aj ke´d už ku koncu som mala toho plné zuby lebo bolo leto a ja som sa chcela kúpať v priehrade a.....
čo sa týka chemoterpie neviem, ešte sa nerobili kontrolné vyšetrenia.
Ináč s tým GREENW. mám dobré skúsenosti...teda s produktami od nich, ale popravde vždy mi produkt vyberal a dávkoval doktor.

leontinka27
autor
7. apr 2013

@yukki no to vela doktorov o tomto ani nevie.ja dufam ze brucho ma boli z cistenia a mam mat ovulaciu.dufam ze chemos.zabrala a budes coskoro zdrava.neviem ci chces o tom pisat ale ak mas chut tak popis rada sa s tebou o tom porozpravam.....

yukki
7. apr 2013

@leontinka27 ani niet o čom. Až po výsledkoch.Ani sa nezaťažuj myšlienkami na také veci.
A drž sa, ver liečbe, oni tie východné národy nás občas v medicíne preštia....
Ináč ten doktor mi ešte poradil stravovanie podľa krvnej skupiny. je to pomerne známa vec. Tak sa toho viac.menej držím.

leontinka27
autor
7. apr 2013

@yukki tak sa drz a dufam ze výsledky budu ok.ano cinska medicina je zazracna.dufam ze pomoze.a ked si to pouzivala a neublizilo ti to tak dufam ze to ani mne neublizi.snad robim dobre to co robim.lebo som sa fakt zlakla.no ved ked to nepomoze snad to neublizi.ozaj ja mam odtial aj cordiceps plus

gabriella7
7. apr 2013

dievčatá a o anionových vložkách ste počuli? čo vy na to?

leontinka27
autor
7. apr 2013

@gabriella7. ja nie naco su?

yukki
7. apr 2013

@gabriella7 no ja som počula, ale len toľko že sú a že by mali pomáhať....počula som aj o fytovložkách, aj tu na shopoch chvíľu boli...v ponuke...ty ich máš? pomáhajú?

blanka12
7. apr 2013

@yukki ahoj moja chcem sa opitat daju sa tie tampony kupit lekarni

yukki
7. apr 2013

@blanka12 mne ich zohnal ten doktor, a zháňal ich teda dlho dlho kým ich dostal....asi teda nie. najskôr nejako priamo cez ten Greenworld.....

gabriella7
7. apr 2013

@yukki zatial ich nemám, aj som si ich objednala asi pred mesiacom ale akosi ku mne nedošli...ale hladám vhodnu intímnu kozmetiku...mávam často problémy, skúsila som aj probiotické vložky a tampony ale gyn.problémy mám aj tak.

yukki
7. apr 2013

@gabriella7 ta veď aj ja teraz uvažujem...o takom akoby preliečení kus.....za to sa pýtam...a probiotické vložky a tampóny-nemáš nejaký link na to?

yukki
7. apr 2013

@gabriella7 vďaka!

blanka12
7. apr 2013

@yukki dakujem bo mne ked zoberie hoci jake lieky mam hned mikozu a neviem sa jej zdavyt

krasneleto
7. apr 2013

@yukki
@leontinka27 baby ako sa vola ten produkt z gw, pripadne nejaky link mi mozete poslat?

inak tie anionove vlozky su uplne blbost...

yukki
7. apr 2013

@krasneleto no mne furt vravel že" fytotampóny".....ten doktor. Bola to taká malá tuším fialkastá krabička ..a na vrchu ázijské znaky....ta neviem. Skús tam prípadne zavolať, majú na stránke tuším číslo.

krasneleto
7. apr 2013

@yukki posles mi link na tu firmu?a to ti gynekolog odporucil alebo nejaky saman :D ?