Ahojte, posledne 3 dni mam busenie srdca az ma chyta panika. Skusam dychat atd. ale niekedy ustupi a niekedy je to horsie.
Ako som si dala magnezium, ktore vraj na to pomaha mam este nizsi tlak ako bezne (neliecim sa nan). A toci sa mi hlava ako sa postavim az mam tmavo.
Co pomaha Vam? Prosim 🥺
Ano. Zo stresu a uzkosti. Magnezko veeeeelmi malo znizuje tlak. Ak nemas pod 100, tak neries.
Pulzy sú ake?
Stres..zo stresu mávam až mdloby, únavu, tŕpnutie ruk, studené končatiny, dokonca aj teraz a to som tehu…zle mi robí stresové obdobie, negatívne myšlienky…musím sa vždy dobre nastaviť a naladiť a všetko je vtedy ok…chce to ale veľa práce s psychikou, aby to človek dokázal ovládať…
prinajhoršom si daj niečo predpísať - ale len v prípade keď už nebudeš zvládať stres....
@ivkav5 tiež to tak mávam.. myslím ze v dnešnej dobe to ma asi veľa ľudí
@kacena4 ja ale sa rychlo postavim bo maly spadne a tak sa roztoci az sa musim niecoho chytit 🙈
@stanulienkat mavam vacsinou 98 na 60 a pod. a potom obdobie kedy je ako z ucebnice 🤷♀️ a naopak
@ivkav5 dokazala si?
@deti95060810 vtipne je, ze uzivam sertralin na poporodne uzkostne stavy 🤷♀️ uz par mesiacov ale lepsie nie je
@lucka27375 tiež si myslím, že pomaly každy druhy mladý človek..žiaľ bohu žijeme v rýchlej dobe plnej stresu🙄🤷♀️
@ivkav5 ano je to tak ale mam dieta male nemozem si dovolit si dat reset a bum PN musim byt ready a v takychto stavoch je to velmi tazke 🙈
Mne sa to darí mať podchytené roky…akurát sem tam práve teraz v tehotenstve keď sa mi niečo skomplikuje a pritrafí nejaká zdravotná komplikácia tak dosť spanikárim a mám potom pár dní ťažké dýchanie napr. a tiež také stavy na odpadnutie…skús si urobiť nejaké meditácie 🙏 popracuj na dýchaní, na sile mysle, keď na teba príde taký stav, tak to rozdýchaj, zaplň mysel pozitívnymi myšlienkami 🙂 celkovo sa snaž vytlačiť tie negatívne myšlienky úplne..
stres sposobuje uzkost a na somatizaciu do fyzickych prejavov. ked vela dychas toci sa ti hlava a mas cerno pred ocami, treba sa naucit dychat napr. cez sáčok