Búšenie srdca z krčnej chrbtice

laury77
28. júl 2021

Ahojte milé žienky. Zažila už niektorá z Vás búšenie srdca ktorú zapríčinila krčná chrbtica/chrbtica? A cítili ste , že Vaše srdiečko ide vyskočiť z hrude a ťažko sa aj dýchalo? Ďakujem vopred za všetky odpovede... Pekný deň 🙂

tehotna40
28. júl 2021

Zažila som, diagnóza tetánia 🙂

llenka014
28. júl 2021

@laury77 úzkostná porucha

lagunka0000
28. júl 2021

@laury77 zažila som to a nezistili mi nič závažné tak asi psychickej povahy to bolo

siegi
28. júl 2021

@laury77 ano, mavam to dost casto ak zanedbam cvicenie a pretazujem chrbat. Behala som predtym po roznych vysetreniach, ked som zacala cvicit zacalo sa to zlepsovat

blableblu
6. jan 2022

@laury77 áno aktuálne to mám mám strašný problém z chrbticou som aj operovana na krčnú a momentálne už dva mesiace kapem na hrudnú spazmy strasne bolesti a začalo som badať aj silne Búšenie srdca dokonca ho niekedy aj počujem keď som v klude do toho má chytí panika a začne bit ešte viac a najhoršie na tom že keď si chcem odmerať tlak že si budem značiť ako vidím tlakomer automaticky sa mi rozbúchalo ešte viac normálne som si vybudovala strach a teraz podvedome budem vždy na to myslieť a vždy bude tep v riti

anomia899
30. máj 2023

@blableblu no mám to podobne už sa mi triasli ruky aj mi bola zima

marika1066
1. jún 2023

@blableblu prosím vás a ako ste na tom teraz? Ja práve zajtra idem na operáciu krčnej chrbtici a mám veľký strach

blableblu
2. jún 2023

@marika1066 no krk v pohode ale momentalne mam problemy z hrudnou niekedy neznesitelne bolesti stazene dychanie budenie srdca bolest na hrudi pichanie medzi lopatkami a potom to zrazu zo dna na den prejde a zas pokoj na nejaku dobi ono je to proste stale kolobeh dokola to uz nikdy nebude ok

marika1066
2. jún 2023

@blableblu no práve som po operácii asi tak hodinu tak aj ja som cítila už predtým že hrudná má pobolieva tak snáď aa to poddá 😉

milan64
30. dec 2023

@blableblu ahoj môžeš mi napísať na tento mail? milan.danko30@gmail.com. Zišli by sa mi tvoje poznatky

marika1066
4. jan 2024

@milan64 čo potrebujete vedieť ak sa môžem opýtať ,

adulienka11111
6. aug 2024

@marika1066 pp operacii krcnej ste? Prosim Vas ako Vam je teraz? Pomohla ta operacia? Ja mam zavraty, zmiznu po operacii? DakujemVam

marika1066
6. aug 2024

@adulienka11111 z mojej strany to bolo najhoršie rozhodnutie, závraty mám ešte väčšie, čím som ďalej od operácii tým horšie, v septembri idem na kontrolu tak uvidím