Stáva sa vám, že vám zo sladkostí búši srdce? Ja som prišla na to, že pravdepodobne čokoláda, resp nárazový zvýšený príjem cukru mi takéto stavy vyvolávaju...Jasné, že obmedzujem, len sa zamýšľam, neviete čím to môže byť? Krvne testy- glukozu, tlak, aj kardio mám inak v poriadku
@ivkav5 po kave samotnej nie, pijem ju denne. Teraz som dva tyzdne nejedla nic sladke, dnes som si dala kavu, buchtu a kus cokolady a uplne búšenie zas do 20minut a to som doma v klude
Histamín.
@stanulienkat histamin mi to tiez zrejme nesposobuje, u alergologa vsetko v poriadku. Inak jem vsetko, jedlo varene aj niekolko dni a bez problemu
Cukor, kofeín, alkohol .. oberajú telo o vitamíny a minerály, ktoré regulujú správnu funkciu svalov a nervov, doplň si Magnézium, B vitamíny ...
Mám to takto pravidelne. Úplne normálna vec.
@stanulienkat Zvyseny histamin sposobuje busenie srdca? /Neviem, pytam sa/
@beloved ano aj.
@stanulienkat Toto som vobec netusila, mam zvyseny histamin a tiez busenie srdca po cokolade ☹ Aj som si hovorila, ci mi nesibe, ze si to len nahovaram, ale teraz vidim, ze nie som sama, co ma tento problem a spajat s histaminom by mi to vobec nenapadlo.
Zaľúbila si sa do čokolády.
U mňa to iste
@beloved ano
Myslim ze to bolo od samej radosti ze si po dvoch tyzdnoch jedla sladke 🙂
Nemáš to napr. aj pi kávee?🙂 Tetánia mi to sposobuje napr.