Búšenie srdca v hlave a pocit trasenia mozgu

6. júl 2024

Ahojte ludkovia idem na vas z otazkou neviem ci pisem do spravnej skupiny ale podla ostatku co sa tu pise to sedi idem sa opytat z coho moze byt ze citim silno tlkot svojho srdca v hlave plus mam pocit ako keby sa mi trasol mozog a nasledne ma boli hlava napriklad pri vacsej namahe ked idem lesom hore kopcom tak sa mi to robi moze to byt krcna alebo nieco podobne ? Doktorov sa mi preto nechce riesit. Len mi vadi ten pocit trasenia mozgu. Dakujem ludkovia

regina22
6. júl 2024

Kúp si vankúš na krčnú chrbticu

kacena4
6. júl 2024

vobec si neviem predstavit "tras mozgu" ako si to mam predstavit? ze ho mas o cislo mensi ako lebku a hrkoce tam navolno?? ci ako sa ti trasie pri namahe?

autor
6. júl 2024

Nie doslovne ze sa mi trasie mozog pocit ako keby v hlave bilo daco do cela spankov

viestta
6. júl 2024

Pri námahe je to normálne. Však nie nadarmo sa hovorí, že ti ide srdce z hrude vyskočiť. Zvoľ pomalšie tempo a dávaj si prestávky na vydychanie kým nenaberieš kondíciu.

autor
6. júl 2024

@viestta dakujem. Nahodou mi neviete dakto poradit ci je dobry chiropraktik lebo aj celkovo krcnu mam oci sa mi rozmazavaju ako opity chodim neviete ci to pomoze ked ma popuka? Dakujem

viestta
6. júl 2024

Už si bol u neurológa?

betulinka1
6. júl 2024

Vysoky krvný tlak?

luccija
6. júl 2024

Máš odvahu ísť k chiropraktikovi, keď nevieš čo máš s chrbticou.No tak asi nechodíš často do kopca si zadychany, nemáš kondičku?
Tiež to mávam je to zo zadychania, nezvyk..možno málo železa, keď ťa bolí chrbtica choď normálne na vyšetrenie

autor
6. júl 2024

Ano bol som u neurolog vselijakych sukromnych nic mi na to nepovedali len cvicit opichali ma uvolnovakmi co mi este horsie zrobilo a to je vse. Tlak mam v poriadku . A moc casto nechodim do kopcov teraz len hrybova sezona ale mam taku pracu kde sa stale hybem takze neviem a vela som sa uz nachodil z chrbticou a neviem stale co s nou mam a neviem ten chiropraktik len ze ci to vyskusat nevyskusat. Je to podla mna tym ze mam cez 2 metre .

viestta
6. júl 2024

A čo by si chcel? Nejaký zázrak? Na crvticu je najlepšie cvičenie. Správne, pravidelne a dlhodobé. Ak máš spazmy svalov z nesprávneho držania tela a nesprávnych pohybov, tak to bez správneho cvičenia a správneho držania tela nevyrieši ani "vypukanie". To sú naivne predstavy laikov.

autor
6. júl 2024

Cvicim to nehovorim ze nie sm system posilujem chrbat

autor
6. júl 2024

Pride mi ze daako mi moc prekrvilo hlavu a boli ma z toho alebo neviem