Ahojte.vedeleli by ste mi prosím vás poradiť od februára ako som prekonala covid začali sa umna prejavovať úzkosť . Pocit strachu , zhoršila sa aj bolesť chrbtice ( mám osteochondrozu krčnej chrbtice) bolesť žalúdka . Znicoho nič príde na mňa krutenie hlavy , zrýchlení pulz , nesmierna bolesť chrbtice , nával tepla sucho v ústach ako keby som šla odpadnúť , niekedy aj vysoký tlak .. je pravda že posledných 8 mesiacov bolo ťažkých . Smrť svokra náhle na infarkt u nás doma potom hneď covid , sťahovanie keďže sme tam nemohli zostať bývať , v tom čase zmena zamestnania , priateľ mal problému zo semenikmi (infekcia ) bol na Tom veľmi zle .. viete mi prosím poradiť ako to zvládať .. .. za každú radu budem vďačná .
Magnezium, veľa veľa - to ti neublíži. Bude lepšie na ❤️, tlak, tachykardiu, ukludni… sama hovoríš, že si prežila náročné obdobie. Spúšťaš atakov teda máš… lekár ti môže poskytnúť aj lieky
Ja prežívam teraz to isté. Búšenie srdca, točenie hlavy,pocit na odpadnutie dnes som si namerala vyšší tlak. Mala som aj ja teraz dosť stresujúce obdobie.
Magne B6. Psychohygiena, zamestnat mysel niecim prijemnym, konickom..
@stanulienkat ja to skúšam zamestnať myseľ ale zrazu my začne bit zle že aj keď som v práci pomôže mi len keď sa dám do klbka aby som odľahčili chrbát lebo začne mi trpnut ruky alebo si ľahnem keď som doma a potom to ako tak prejde .. poprípade studeni obklad a ísť na čerstvo vzduch lebo sa mi zdá že sa nemôžem nadichnut .
@evickafb to su uzkostne stavy. Podvedomie pracuje aj ked si myslis, ze si v pohode.
@evickafb určite by som takýto stav konzultovala s obvodným lekárom, nech poradí ako ďalej. Urcite su v lekárni dostupné doplnky na upokojenie, ale to je len dočasne riešenie. Ja osobne som navštevovala psychológa, tiež náročné životné situácie. Držím palce.