Ahojte ani neviem kde začať. Som 3mes.po porode a asi cca mesiac mam opakované búšenie(preskakovanie) srdca, únavu a hlavne bolesť svalov. V tehu som bola liečená na štítnu žľazu. Po pôrode som bola na kontrolu vraj sa to dalo do normálnu. Chcem sa opýtať mala ste to niektorá? Ja už som zúfala
Dajte ai magnezium
@taktotedanie bude to ok ak mám nízky tlak ?
@leameleg mne to tiež príde možno na tetániu. Magnosolv určite pomôže, ale radšej by som si dala urobiť test a budeš si istejšia. Ja som bola tiež presne takto dlhšie unavená, až som jedného dňa dostala tetanický záchvat a neskôr my potvrdili tetániu...
@monika185243 veď to že mne príde to iste.. ja nemusím byť unavená ale telo zvnútra je vyčerpané... a preto telo signalizuje...ja sa snažím myslieť pozitívne lebo je tak blbá doba a všetko že človek by sa zbláznil
@leameleg Určite sa treba radšej objednať na neurológiu, lebo tetánia má viacej štádii. Jasné, treba myslieť pozitívne, ale ak je telo unavené, treba s tým niečo robiť. V mojom okolí mám zopár ľudí čo majú tetániu a v živote by som to na nich nepovedala...
@monika185243 tak určite zbehnem aj na neuro
@leameleg ahoj nemas potvrdenu tetaniu?vyzera podla priznakov nato