Búšenie srdca po očkovaní AstrouZenecou

svetliii
27. máj 2021

Ahojte som mesiac po druhej dávke AZ, od začiatku mája som začala pociťovať neskutočné búšenie srdca a tlak na hrudi, niečo podobné ako pri úzkosti, trpím aj tetanickymi zachvami, prisudzovala som to tomu, ale trvá to stále. Mali ste niekto podobne problémy? Dakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetliii
autor
27. máj 2021

@viestta ano samozrejme, mam aj tetanicke záchvaty a pripisujem to k tomu, ibaže tie záchvaty sa mi veľmi zhoršili po ocko. A preto to k tomu pririsujem. Samozrejme môže to byť aj psychika, človek je vystraseny po všeličom co číta a podobne.

lucylka25
27. máj 2021

@svetliii Môžete na to aj homeopatika. Ideálne spojiť sa s homeopatom, aby Vám doporučil homeopatika presne na ťažkosti, ktoré Vám po ockovani vznikli + dávame k tomu aj Detox - homeopatika vyrobené z danej vakcíny. Ak máte dlhodobé problémy s tetaniou, atd., to sa dá tiež liečiť, je potrebné nájsť príčinu problemov v psychike. Viac napríklad aj v článku tu: https://www.google.com/search?q=slovensky+pacie...

panelacikova
27. máj 2021

@svetliii asi najlepšie bude konzultovať to s lekárom. mne len napadlo, ak trpíš tetániou, že podvedomie môže vplývať aj na zvýšené frekvencie tejto nemoci, môže sa častejšie prejavovať... teraz človek absorbuje príliš veľa informácií práve o očkovaní, niektoré informácie si ani nedokáže zaradiť, môžu ho vystrašiť a podobne. čiže tetánia ako taká sa môže rozbehnúť viac, ako za bežných okolností

3009
27. máj 2021

@svetliii ja som po prvom očkovaní Pfizerom 2 týždne pociťovala neskutočné úzkosti, potenie aj búšenie srdca a potom sa mi to ustálilo. Aj doktorka mi to potvrdila,že to je spôsobené očkovaním. Ak ti to neprechádza tak to povedz doktorke-psychiatričke ak chodíš. Mne doktorka doporučila zvýšiť magnézium príp. lipozomálne magnéziové kvapky.

mimamik
27. jún 2021

@3009 po ockovani pfizerom ale zase 2 tyzdne po silné uzkosti, nočné busenie srdca a následne atytmie

puncula1
28. jún 2021

@svetliii ja mam to iste uz mesiac.ale dostala som pfizer.bola u lekara krvne testy mam v poriadku ekg odhalil u mojho obv.lekara to busenie a poslal ma ku kardiologovi no bohuzial dali mi termin az na september.tak skusim.ineho skor.no zajtra mam druhu davku vakciny a mam obavy

puncula1
28. jún 2021

@svetliii no moj nazor je ze to mohlo sposobit aj očkovanie

matkahelka
28. jún 2021

@svetliii ale ved ako NU sa pri vakcinach uvadzaju aj srdcovo-cievne problemy. moj svokor nemal cely zivot nikdy problemy so srdcom/s tlakom, po prvej davke vakciny je vyse 2 mes. na kardio liekoch non-stop a nevedia ho nastavit, uz bol kvoli tomu aj 3x hospitalizovany. ma to uvedene ako NU vakciny a druhu davku mu neodporucali (on lutuje aj tu prvu).

ivetka_kamo
28. jún 2021

@mimamik ja mam to iste, snáď to prejde

ankare
28. jún 2021

ja byt Vami, na druhú dávku nejdem. Držím palce!
@svetliii
@3009
@mimamik
@puncula1
@ivetka_kamo

ivetka_kamo
29. jún 2021

@ankare mne to začalo po druhej dávke, vždy večer, keď lahnem do postele

3009
29. jún 2021

@ankare ja po druhej dávke som nemala žiadne príznaky.

puncula1
29. jún 2021

@ivetka_kamo mam strach.a nikto sa mi mi ktomu nevyjadril. Ved ked.umrem bude to.moja zasluha no mam doma 9rocnu dceru.prekliate ockovanie. No nepojdem a od septembra budem.kazdy vikend na testoch kvoli skole. Kedze ho vyzadovali .a dokonca si ho mozno aj platit budem musiet.ved tolko ani nezarobim. Toto su lekari ze sa knim neda dostat ked ich potrebujeme

puncula1
29. jún 2021

@mimamik ste v poriadku?

ivetka_kamo
30. jún 2021

@puncula1 je to hrozne, ja som sa dala kvôli práci očkovať

puncula1
8. júl 2021

@puncula1 zatial zijeme.no bušenie srdca pokracuje

plambda
17. júl 2021

@puncula1 ja to mam tiez podobne. Druhy tyzden mi busi. Lezim v klude, tep je uplne super ale srdce mi ide vyskocit. Nechaapem. Srdciar mi dal holter, vysledky ok a ku buseniu nepovedal nic. Ako sa to prejavuje u teba?

emptymoni
21. aug 2021

@matkahelka ahoj mna začalo boliet na ľavej strane hrudníka 3 týždne po očkovaní a mam len 21 rokov bola som aj na EKG a tam všetko super vraj tá bolesť nesúvisí so srdcom, je to vraj od chrbtice alebo od svalu tak neviem či to prepisovať ockovaniu alebo nie každopádne sú to divne bolesti

puncula1
22. aug 2021

@plambda no busenie pokračuje.uz je to ale pomenej.dufam to uplne prejde.a nebude horšie

puncula1
23. aug 2021

@svetliii no ja som bolA u neurologicky a dala mi brat milgammu n .a magnezium.a este na ukludnutie guaracujan .to busenie trochu ustupuje necitim uz take napatie.verim ze snad uz horsie nebude.drzte sa