Máte niekto podobný problém?Čo vám zistil lekár?Mávam asi rok hlavne večer silné búšenie srdca,väčšinou sa mi vôbec nepodarí zaspať.V kĺude mám z ničojo noč od 90 do 120 tep, už som však mala aj 185,to mi už tŕpli pery a bolo na odpadnutie.Že mám brať magne B6..DR mi krv ešte nechcela vziať,lebo som bola teraz u endokrinológa-štítnou to nie je.Som z toho zúfalá.Beriem to magnezko druhý týždeň,bez zmeny...
Ospravedlňujem sa za preklepy.
@stellarstar 37
Mávam inak nízky tlak dosť,nadváhu nemám.
Mne dal corvitol,štvrtinu ráno,od tehotenstva doteraz (3roky) tep v pokoji okolo 115
Perimenopauza?
Ja to mám a priznám sa môj lekár to nerieši, ale si to všimla podniková lekárka na vstupnej prehliadke. Ja to viem asi 10r, brat mi raz len tak zo srandy zmerali tep. Tiež mám tlak normálny alebo skôr nízky. Keď pôjdem na preventívku už sa o tom zmienim.
@stellarstar No,prečítala som príznaky,búšenie srdca som tam vyslovene nevidela,ale je pravda že zhruba rok mám trochu kratší cyklus,alebo sa mi rozbieha už okolo 20 DC a spustí sa okolo 26 DC.Pred tým to bolo 28-30...možno fakt predčasná menopauza...neviem.
Som v perimenopauze a veru búšenie mám 🙈 kúp sú test na menopauzu a urob ju
Lebo je slabe tomagnezium
Vek?