Dobrý deň idem sa podeliť zo skúsenosťou ráno som sa zobudil na to že si mi výrazne bije srdce ale že fest výrazne aj v bruchu aj hlavne na hrudi tep okolo 85 ale mavam vždy ráno 50-60 zaspal som naspäť nech to prejde lebo bolo skoro ráno a druhý krát keď som vstal som to mal stále ale po najedeni a napiti to prestalo neviete z čoho to bolo? Dakujem
Tep 85 je normalny. Keby si mal tep 150 tak nic nepoviem. Neries. Mozes mat stres, nedostatok spanku, prepracovanost, pokles mineralov a tak sa to prejavilo.
@lubkovaandrejka ja viem že to je dobrý tep len som chcel dať rozdiel aké mavam. Ale strašne som sa zobudil hladny ako nikdy v živote😂a to búšenie bolo nehorázne som take ešte nemal ale po jedle to prešlo. Ťažkú hlavu si s toho nerobím len má zaujímalo že z čoho to mohlo byt. Srdce mám zdravé hodím každých 5 rokov ku kardio a tento posledný bolo vsetko v poriadku takze pohodicka
Keď si bol hladný a popritom si mal zvýšený tep, tak to kľudne mohla byť hypoglykémia
Skúsim si o tom prečítať ďakujem za radu. Neviem možno aj daco take daco to bolo ale hrozne busilo som sa na to až zobudil
Ak si si vsimol/vsimla toto sa tu riesi na dennom poriadku xyzkrat, staci precitat milion dalsich prispevkom s tym istym nazvom pod tvojim prispevkom- prijemne citanie
Su tam aj odporucania a skusenosti