Dobrý deň chcem sa opýtať či sa niekto nestretol s podobným problémom ako ja
Začalo to tlakom na hrudi a vnútorným trasením tela , navštívil som interné oddelenie kde mi urobili EKG a zobrali krv všetko v poriadku , predpisali mi magnéziové injekcie po ktorých mi bolo trošku lepšie ale našiel som si krv na papieri po stolici a neustále sa mi robia afty v ústach alebo mám biely jazyk a zapálený penis a zapálené vyrážky na stehnách bol som na neurológii tam je všetko v poriadku moč zakladný rozbor v poriadku crp v poriadku aj krv v stolici sa nenašla po teste (krv na papieri nemávam stále len občas ) mám ísť na hadicu od spodu tak uvidím mám len troška zvýšený cholesterol
@matej671998 afty su pri nedostatku b vitamínov, stres, imunita môžeš mať candidu premnoženu, keď máš povlak na penise, jazyku. Kúp si probiotiká a dlhodobo a k urologovi.A vyrad sladké.
A magnézium silné a dlhodobo.B komplex Forte, ale milgammu N
Krv v stolici sa nenasla po teste - t.z. v labaku pri rozbore v stolici nic nenasli, ano? Vtedy moze ist o analnu fistulu (trhlinu), pozri aj to na MK je kopec tem o tom.
Afty - moze ist o len o oslabenu imunitu alebo iny problem - napr. moja dcera mala caste afty ale niekolko rokov a nakoniec zistili celiakiu (je to skryty prejav, iny nemala)
Zapaleny penis sa neriesi na urologii? Podla mna toto co mas je na viacerych odbornikov a nemotala by som to spolu, lebo nevyriesis nikde nic.