ahojte baby chcem sa poradit... mala som pomenej pohybu... a posledny mesiac som zacala aktivnejsie cvicit, behat a chodit na 8-12 km prechadzky a posilnovat.... aktivita tak cca 5x do tyzdna striedavo
behat som bola zatial len 4x . a z toho 2x po behu kedy mi ukazovalo najcastejsie anaerobnu zataz mi s odstupom par hodin vecer v klude busilo srdce...
predvcerom po posilnovani, mi tiez s odstupom casu busilo srdce pricom som mala arytmicky tep. taky hnusy pocit ako srdce sem tam velmi silno zatlcie. mala som to v klude.
vitaminy som nebrala tie som si dala prvy krat vcera.... este rano sa mi to objavilo a cez den bolo lepsie. Vecer tak cca 30 minut horsie. Vcera som bola strasne unavena aj som zaspala okolo 18tej. co sa cez den nevyspavam.
mali ste to uz niekedy? mam byt vyplasena alebo to moze byt nasledok aj tej vacsej fyzickej zatazi. dnes som dost unavena
Môžeš byť anemicka vtedy budsi srdce
Veľa ľudí má extrasystoly nepríjemné, ale neškodné
Dopln magnézium
@nyusika mavas to v klude alebo po iba zatazi?
dnes a vcera som si dala magnezium s draslikom.... aj tlakomer mi vyhodil nepravidelny tep... ale tlak som mala dobry... alebo skor nizsi.....
Hocikedy
mavam to pravidelne a neriesim to.
podla mna to obcas mava kazdy