Užívate niekto? Mám nějaké otázky ohľadom liečby diagnózy a nežiadúcich účinkov.
@zobaka ak sa môžem opýtať na akú diagnózu si to mala a či je pravda že je po tom člověk taký roztekany alebo ako to povedať. A ešte že či si pozorovala nejaké nežiaduce účinky na sebe? Mne povedala psychologicka že mám ísť k psychiatricke a poinformovat sa o tom že si myslí že by mi to pomohla tak čítam kade tade že čo to je. Lebo viem že antidepresíva majú aj nežiaduce účinky a bojím sa toho. Lebo mne keby psych. Nepovie že si myslí že môj stav je už na lieky, tak ma to ani nenapadne že je to so mnou až také zle.
no nie je to liek prvej volby, ja ti odporucam SSRI, Bupropion som musela vysadit nakoniec, ja co som vzdy mala nizky tlak, som mala skoro stale z neho zvyseny a neskutocne tlaky na hrudi, myslela som, ze sa mi snad nieco stane, na druhej strane funguje ako neskutocny nabudzovac, cize som mala velmi vela sily a unava zmizla, ja som ho brala na depresiu, dalsie co mi vadilo spustal mi neskutocne uzkostne zachvaty, kedze funguje na principe vychytavania serotoninu, pre cloveka, ktory ma uzkosti je absolutne nevhodny liek, je to pre niehoko, kto je v letargii bez uzkosti
@zobaka práve podľa mojich príznakov nemám čistú depresiu a teda NDRI sú pre mňa vraj vhodnejšie podľa psychologicky
pardon oprava, funguje na principe vychytavania adrenalinu, no neviem, mozno ti sadne, ale skor by som ti odporucala potom Alvnetu, popripade Dulseviu, ked uz nieco adrenalinove, Bupropion je fakt extrem
Ahoj, brala som, co ta zaujima