Budú mi vyberať mandle a chytá ma panika

adkapatrik123
13. mar 2024

Dobrý den, viem že je to trápne ale idu mi vyberať krčné mandle a mna chytila panika, velmi da bojim bolesti ako vydržím, ja mam dost ked mam anginu zle znášam, pomooc

bimbina
13. mar 2024

@adkapatrik123 pohoda. Nič hrozne . Len papať nanuky a ani to nepocítiš. Život bez nich je jednoduchší 🙂

adkapatrik123
autor
13. mar 2024

@bimbina nanuky a nebude to stipat?

bimbina
13. mar 2024

@adkapatrik123 nie , po operácii to bude super chladiť. Bude to úľava . Skôr žiadne horúce nápoje ani polievky . 🙂 to si pamätám … 3 -5 dni som viem že nehovorila vôbec , aby sa to zase nerozkrvacalo.

bimbina
13. mar 2024

@adkapatrik123 nič sa neboj, doktor ti po operácii da viac info . Ale po ich vybratí ja som malo kedy chorá . Keď mi ich čerstvo vybrali , tak 5 rokov som bola zdravá ako rybicka . Kdezto keď som ich mala , každé 2 týždne na mňa niečo liezlo 🙂 ja som mala troska chrapľavý hlas ešte v puberte , a po vybratí sa mi hlas zjemníl .. držím prsty ✊🏼

majka99999
13. mar 2024

Mne vyberali v 14 akutne, lebo antibiotika mi nevedeli stiahnut horucky ani po tyzdni a mandle plne hnisu. Takze ziadne nanuky som nemala, polka prazdnin pokazena, lebo najskor ma davali v nemocnici tyzden dokopy a potom mi ich vybrali. Prijemne to nebolo, najma tie prve 2 dni, pichalo ma pri prehltani, potom uz pohoda. Potom som nebyvala chora, ani teplotu som nemavala, teraz lapim od deti obcas daco, skor ma skrabe v hrdle (Jox a ja sme kamarati), malokedy je to s horuckou. Akoze kovidova bolest hrdla bola 4 dni a to bolo horsie ako tie dni po operacii.

janinah
13. mar 2024

Zmrzlina sa už dávno bneodporuca a samozrejme rozpravat môžeš normálne,hlasivky sú inde ako mandle .Neráď sa na nete,počúvaj lekárov.Boliet po operácii bude,ale na to máme lieky.