Ahojte....idú mi robiť endoskopiu - tenké črevo, a budú má uspávať. Kúsok sa bojim 🤷🙈😅 ja som takto večný strachoprd. Keď som mala 16tak isto mi to robili a dosť neskoro som sa po narkoze prebrala, všetci čo boli uspati po mne sa vraj už dávno zobudili, a moja mamina vtedy dosť stresovala.
A teraz stresujem ja 😅
Nejaké rady,aby som nestresovala? 😂
ja som pred 2 mesiacmi podstúpila jeden gynekologický zákrok v celkovej narkóze, tiež som bola v brutal strese. mala som kadejaké myšlienky.. nikdy pretým som narkózu nezažila... nakoniec to bolo úplne v pohode, uspali ma asi za tri sekundy a prebudila som sa chvíľku po zákroku, ani som nevedela, že mi nejaký zákrok robili..
Najlepšia rada je, že nestresuj, je to zbytočné 😀 Ale ani si neviem takto povedať. Pri prvom pôrode bola akútna sekcia, nebola som pripravená, nebolo čas na stres. Pri druhom som už vedela dopredu a celú noc som kvôli tomu nespala - nebála som sa ničoho okolo pôrodu, iba tej blbej anestézy 😀 To vybali za 3 sekundy a potom som bola len unavená a ospala z nespania a úplne zbytočne...takže kľud, vedia, čo robia, je to pre nich úplná rutina 😉
Ja som opak teba, ja sa na to vzdy tesim😂😂😂 fascinuje ma ako ma vypne a len sa preberiem…ze vzdy vnimam tie sekundy pred zaspatim uplne naplno, aby som postrehla kedy to uz prichadza.
Bala by som sa jedine, kebyze som fakt na tom zdravotne katastrofalne, pomaly pred smrtou
Ale prosím ťa, mňa už viackrát uspávali, jak som sa ja fajnovoooooo vyspinkala. Ber to takto.