Budím sa stále po hodine - dvoch na strašné teplo

nesashy
4. nov 2024

Ahojte.

Neviem prečo, ale niekoľko posledných noci/dní sa mi ťažšie spáva. Zaspať nemám problém ale zakaždým sa zobudim po hodine - dvoch na to, že mi je pod perinou horúco (keď sa odokryjeme je mi zima),1
a mám spotené nohy a ruky (studené) a začnem sa triasť. Taktiež mám dnes aj bolesť chrbta a akýsi tlak na ľavej strane brucha (keď si ľahnem na pravy bok tak je na ľavom boku taký tlak nepríjemný, toto mám už dlhšie tusim) a plus cítim kyselinu v hrdle.
Práve som sa zobudila na tieto symptómy a už naozaj neviem čo by mi mohlo byť. Tiež mám menzes.

Stretla ste sa niektorá s niecim podobným?

januska12323
4. nov 2024

Menzes a plus možná začínajúca choroba.

h2
4. nov 2024

@nesashy Práve si sa zobudila? Bežne spávaš o tomto čase?

marca12
4. nov 2024

U mna takto zacina choroba. Ked mam ochoriet,par noci predtym zle spavam. Podobne ako ty opisujes. Naposledy som mala aj kyselinu,co sa mi stalo prvýkrát.

nesashy
autor
4. nov 2024

@h2 Nie. Mám to takto od piatku po tom čo som sa zobudila ráno po par hodinách spánku na podobné symptómy plus hnačku a išla som spať potom až okolo obeda. A teraz každý noc mám toto. Idem spať, cítim sa v pohode, vstanem o dve hodiny😞

cukroska
4. nov 2024

@nesashy Záleží koľko máš rokov. A vieš či ťa obchádza choroba,alebo môže to byť aj premenopaza. Pravdepodobne choroba.

nesashy
autor
4. nov 2024

@marca12 Neviem, keďže toto som nikdy predtým nemala.

nesashy
autor
4. nov 2024

@cukroska Mám 21. A chorá si neprídem.

marca12
4. nov 2024

@nesashy inak u mna takto zacal covid. Den,dva ma prehanalo,nespala som 3 noci vobec som nevedela zaspat a do cca 5 dni som tak ochorela,ze som myslela,ze moja posledna hodina prisla. predtym som cca 2 tyzdne zle v noci spala. Zobudila som sa po hodine spanku a tak cudne mi byvalo. Raz teplo,ked som sa odokryla,tak zima. Dobre 3 tyzdne ma nieco obchadzalo. Mozno budes aj ty chora. To uvidis o par dni. Setri sa,oddychuj,neprepinaj sily.

cukroska
4. nov 2024

@nesashy hmm tak možno telo tak bojuje proti chorobe.Ak to neprejde o pár dní tak skoč k lekárovi. A šupni preventívne 2 paraleny na noc.

h2
4. nov 2024

Skús neísť spať cez deň, ak keby si bola unavená. Radšej si večer choď ľahnúť skôr. Mne napríklad robí popoludňajší spánok vyslovene zle.

sabinaxd
4. nov 2024

Ja mam toto pri panickych atakoch

mamina7070
4. nov 2024

ak nie si chora preco si cele dni doma a spavas ? nechodis do skoly alebo do prace?

isis234
4. nov 2024

Môže to byť začiatok choroby. Vírus. Uvar si lipový čaj s citronom, med, paralen uži. Ak ti to neprejde, choď lekárovi. na odbery.