Zajtra odchadzam na 2 tyzdne na psychiatriu. Mam tazku depresiu uz 2.5 roka najvyssie mozne davky liekov viackrat menene no stale mi je zle. Ale velmi sa bojim ako to tam zvladnem
Neboj zvládneš to ! Ja som tam bola na 1,5 mesiaca, tiež s ťažkými depresiami a naozaj mi pomohli. Neboj, bude to dobre <3
Ahoj, výdrž, vyjasní sa 🌟 pomôžu ti. Choď si tam oddýchnuť.
Sama som bola v štádiu že pôjdem ale Bohu vďaka mne sa polepšilo. Drž sa a všetko dobré ti prajem 🙏
Ja som bola 3 mesiace v Pezinku pred 5 rokmi. Moje pozorovanie je, ze ludia to tam zvladali praveze lepsie ako doma.
A čoho sa tak bojíte,že to nezvládnete. Veď si idete polezat ,aby Vás pozorovali a nastavali na liečbu ,aka Vám vyhovuje. Budete na psychosomatickom ,čiže budú tam takí ako Vy a budete tam mať režim , budete mať terapie , spoznáte ako to majú oni, čo im pomáha a čo nepomáha. Zjavne potrebujete byť v špitali.
@lulaby1982 lebo mam doma dve male deti a je mi velmi smutno
Držíme Ti palce! Skoré uzdravenie!
Neboj sa, zvladnes to...🙏🙏🙏😊😊😊
Nebojte sa, keby ste nedajboze mali nieco este vaznejsie, tiez by ste nebola schopna sa o ne starat. Takto pridete verim, ze vyliecena, plna elanu, a aj detickam bude lepsie, ked vam bude lepsie🙏🙏🙏😊😊😊
Neboj sa zvládneš to.Ked som to ja zvládla niekoľko krát už tak to zvládneš aj ty a tam ti pomôžu.Drzim ti silno palce