Baby, v piatok mam naplánovanú operáciu. V utorok som bola u Dr. lebo mam ženské problémy. ( výtok svrbenie, pálenie) výsledky maju byt iba zajtra, podľa toho mi vraj daju antibiotika. Môže byť kvôli tomu odložená operácia?
Prosím, nech mi do temy nelezú muži.
Ďakujem
Operácia čoho? V celkovej anestézii?
plánovanú operáciu odložia,ak bude v tele zápal a budete brať atb,je to hlavne v záujme pacienta
ale možno gynekolog dá len lokálnu proti mykoticku liečbu,nedal ju ešte?
@anieliks mňa operovali aj keď ma večer pred operáciou dusilo, a ráno v deň operácie aj hrdlo trochu bolelo ale anestéziológicka mi povedala, že keď neberiem antibiotiká tak mi to nebudú prekladať keď som mal aj strach a 2 týždne predtým som mal zapálené hrdlo, skoro bez hlasu ale nemal som antibiotiká tak to neriešili, čiže veľa záleží od lekárov
@kuba_art ono to zalezi aj odtoho ci si to mal akutne alebo nie lebo ja som to nemala akutne tak tym padom mi odlozili operaciu ze vraj nebudu ma ohrozovat aby som potom nedostala dajaku infekciu na plucach abol by z toho zapal pluc ta radsej mi ju odlozili ato mas tiez pravdu ze to velmi zalezi aj na lekarov
@anieliks nie nemal som akútne operáciu som 2krát prekladal najskôr skrz covid to mi oni preložili a neskôr keď som začal pracovať tak kvôli práci a teraz som to už neriešil a čakal som, že mi to preložia ale doktorka to neriešila a mal som pocit, že mne práve anestéza na to pomohla lebo po operácií ma už hrdlo nebolelo
*v pondelok