Bude mať lekáreň problém, keď si nevyberiem objednané injekcie?

malulienka
10. mar 2022

Ahojte, má lekareň problem, ked si nevyberiem objednane injekcie? Nie je totiž iste, či ich vôbec budem pichať.Krv mi vzali dnes, vysledky budu zajtra rano.Podla vysledkov krvi sa rozhodne ci ich treba alebo nie.Ak budem musiet pichat, musim hned od zajtra.Čiže injekcie musim zajtra najneskor poobede mat doma.Ak budu vysledky dobre nebudem ich potrebovat.Nechcdm robit problem lekarni, ale nemozem ani ohrozit seba.

oli18
10. mar 2022

Ma. Zvlast, ak boli objednane pre konkretneho pacienta.

alenah31
10. mar 2022

@malulienka ide o inj. na riedenie krvi?

e1i
10. mar 2022

@malulienka bude mat problem, lebo sú objednane na konkretne meno a iny ich nemusi brať. Potom ostanu lekarni na sklade a ked expiruju tak ma lekaren cistu stratu. Mm je farmaceut

luccija
10. mar 2022

@malulienka a prečo sa už objednávali?

katkamatka7
10. mar 2022

@malulienka Objednať až po výsledku. Aj keď sa bude čakať deň na to, kým príde objednávka do lekárne.
V lekárni pri nevybraní objednávky lieku ostanú lieky na sklade až do dátumu expirácie. Môže si ich vybrať iný pacient ihneď po predložení receptu/predpisu.

loginexistuje
10. mar 2022

A ty si ich objednala ked si uz mala recept ? Treba dat ihnes lekarni vediet ak je to fraxik mozu ist potom inemu pacientovi a druhy krat objednavat az ked je recept

e1i
10. mar 2022

@malulienka lekarne robia objednavky 2x denne, rano okolo 10 to im chodi poobede a potom poobedne chodia na dalsi den rano.nepises o ake injekcie sa jedna. Ak o nie celkom bežné, tak to bolo unáhlené.