Buchla som si hlavu. Vyšetria ma aj bez testu?

6. jan 2022

Ahojte.Vcera keď som zatvarala skrinu,tak som si dvierkami nechtiac udrela do hlavy..24 už prešlo..Poboluje ma v hlave hocikde,hoci som vzala tabletky..Neviem či mám stym ist na pohotovost.Lebo mám v sebe len jednu davku očkovania a otestovat sa dnes nemám kde,v mojom meste.Vysetria ma aj bez testu? Naozaj sa dosť bojim,predsa je to hlava..

lukina20
6. jan 2022

kedy si bola ockovana? v bezvedomi si nebola? alebo ina porucha vedomia typu ospalost, taka, ze ledva vies o sebe? Zvracala si, alebo mas pocit na zvracanie? porucha videnia alebo sluchu?

inak na urgente ta musia vysetrit, vsak urobia test aj tam

autor
6. jan 2022

@lukina20 nie v bezvedomi nie ani žiadna silná ospalosť nie..ani zvracanie ani ine poruchy..takže na urgente vyšetriť musia ak pojdem?

mmirka02
6. jan 2022

Na pohotovosť ťa zoberú aj bez očkovania ..a určite by som išla to nieje sranda ..

lukina20
6. jan 2022

ak pojdes tak ta na urgentnom prijme v nemocnici musia vysetrit, vsak test si urobia, kebyze potrebuju.
na pohotovosti neviem ako to funguje,

autor
6. jan 2022

@mmirka02 áno pre pokoj duše pôjdem..zial až o dva hodiny mi ide autobus do mesta,auto nemám ani nema somnou kto ist..tak už nejako vydrzim.. na urgente pracujú 24 hodín nonstop však?

lukina20
6. jan 2022

ano mali by... ale nie je vylucene, ze tam budes aj dlho cakat, neviem odkial si?

autor
6. jan 2022

Myslíte,že nebudú ku mne nepríjemní kvoli tomu že som prišla po 24 hodinách?Spravia mi nejaké vyšetrenie či nemám opuch,krvácanie v mozgu a tak???

lukina20
6. jan 2022

ci budu prijemni alebo neprijemni zavisi od danych osob, ktore ta vysetria...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. jan 2022

@lukina20 mne vlastne až tak nezáleží natom či budu príjemni,mne ide len o to či ma vyšetria..aby spravili potrebne vysetrenie

koniarova
6. jan 2022

Veď choď zajtra k tvojej dr. Keď si nezvracala, nemyslím, že to bude niečo vážne. Na dotyk je to tvrdé,alebo mäkké?

mikadooo
6. jan 2022

Ahoj, očkovanie netreba, môžu byť nepríjemní a možno ťa nechajú dlho čakať keď tam budú mať urgentnejšie veci, ale vyšetria ťa ak vydržíš počkať.

autor
6. jan 2022

@mikadooo ano počkám..takže vyšetriť ma musia?predsa je to úraz hlavy

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. jan 2022

Každú chvíľu idem.Myslite že CT vyšetrenie by po 24,25,26 hodinách ukázalo keby tam bol opuch alebo nejaké krvacanie??

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nttnnt
6. jan 2022

dokial nezvraciach,dobre vidis a nemas jednu zrenicu vacsiu ako druhu, zavrate, mdloby, zmatenost, piskanie v usiach atd zrejme ti nic nebude len ta boli uderene miesto....

a_alexandra_a
6. jan 2022

Nenamýšľaš si to? Alebo nesleduješ sa príliš? Nič v zlom, ale teda dvere od skrine asi nezatváraš tak, že z celej sily s nimi treskneš a vopcháš tam hlavu. Ja by som s tým nešla na pohotovosť, ak by som nemala otvorenú ranu, silný opuch, stratu vedomia, ak by mi nebolo zle, alebo by bolesť nesilnela.

autor
6. jan 2022

@nttnnt mňa neboli len udrete miesto ale aj hocikde v hlave

mikadooo
6. jan 2022

K tomu CT - nie som odborník. Oni tam na pohotovosti vedia, či treba robiť ct alebo stačí len skontrolovať reflexy atď. Opýtaj sa kľudne tam, keď sa dostaneš dnu.

kitycat
6. jan 2022

Dobre citam?
Pri zatvarani skrine si si dvierkami skrine udrela hlavu? To zatvaras hlavou?

Lucia 851?🤔🤔🤔

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz