Ahojte ma niekto alebo mal niekto brusny pruh ?? skusenosti Dakujem
Ahojte ako ste prisli NATO ze mate pruh.po porode 3 ROK Sa mi PRI zohnuti nieco na pravej strand preleje a krc ledva Sa vystrem.
Ja máme tiež pruh na pupku aj diastázu 2 cm, pruh som si zatiaľ operovať nedala, ale kvôli tej diastáze som si vyhľadala na nete ako by sa to dalo odstrániť bez operácie a našla som v Čechách jednu babu, ktorá sa tomu špeciálne venuje, volá sa Iva Fiškandlová, nájdeš ju aj na FB pod Iva Fiš. Precvičuje Core cviky na hlboký stabilizačný systém chrbtice, bola som v Břeclavi na jej Core turné a musím povedať, že naučila nás tam 3 cviky, ktorá treba cvičiť 2 krát denne a diastáza sa mi už stiahla asi o 1 cm a mám aj plochšie brucho, takže fakt to pomáha a netreba ani operáciu. Keby som to cvičila pravidelne 2x denne, tak už ju mám pekne stiahnutú, ale nestíham pri troch deťoch toľko krát. Mám aj pevnejšie brucho, predtým som nevedela ani svaly stiahnuť. Ale inak povedala mi, že ak mám pruh, ten treba odstrániť, inak sa diastáza úplne nestiahne.
Ja uz som stoho normalne chora stychto pruhov a aj tej diastazy musim sa ho spytat este raz preco tak velky rez mi chce urobit ..inac dakujem vsetkym babam za rady a komenty..
Ahojte davali Vam aj sietku?
@saxanita1 ja som mala. Zistili mi to po prvom tehu. Ale bol maly.
Operovali mi ho po druhom tehu,ked mi vyberali aj zlcnik. Mam aj diastazu,ale tu mi neoperovali,lebo tam je velke riziko komplikacii a dlha rekonsvalescencia,co si pri malych detoch nemozem dovolit ani teraz.