Ahojte. Teraz sa vraj šíri ten Noro vírus - brušna viróza. Zvracanie, hnačky, bolesti hlavy…atď. Tiež som to nedávno prekonala. Zaujíma ma či ste to mali aj vy. Lebo sa to akosi dosť šíri. Ale teda mám už veľkú chuť na mliečne výrobky, kávu…atď. Ale bojím sa, že si znova podráždiť žalúdok alebo niečo také. Už mám týždeň po prekonaní (v stredu som mala hnačky a zvracala som) a neviem teda kedy mám začať jesť “normálne” veci okrem dusenej kuraciny, mrkvy a zemiakov. Aké máte skúsenosti vy? Ďakujem 🙂
V januári som to prekonala, zle mi bolo 2t, bola som na liekoch …
Ja sa pri tychto virozach riadim cisto svojimi chutami. Ked som v akutnom stadiu, tak mam chut bud na nic, alebo na banan, jablko a podobne, ostatne sa mi prieci. Akonahle sa mi cokolvek prestane priecit, tak si to dam. Mna tento postup zatial nikdy nesklamal, podla mna telo citi, s cim si uz vie poradit.
Ja som ho tiež prekonala v apríli, čo bola tá epidémia norovirusu. Bolo to strašné. Od pondelka večera až do piatku rána hnačky, jeden deň aj teplota, bolesť hlavy... No hrôza. Pomohlo mi až čierne uhlie a ešte dva nejaké lieky... Aké potom som začala normálne jesť a strašne opatrne hádam až po týždni.... Ale už bolo potom našťastie dobre
@a ťa nechuť do jedla koľko asi trvala
Ahoj, ja som to prekonala ešte v apríli, a prvý deň som letela na pohotovosť aby mi dali injekciu proti zvracaniu, ale už 2 dni po som normálne jedla. Záleží ako sa cítiš.