Zdravicko mám len otázočku videla som že nedávno sa o tom písalo v tejto časti koníka ale zaujíma má brusna aorta bola som dnes na rýchlom sone brušnej aorty či ju mám v poriadku lebo cítim pulz v bruchu ale hlavne sa chcem opýtať či tu je dakto kto ju pociťuje takým spôsobom že keď sa skrci tak učíti take 2-3 výrazne údery v bruchu pocitovo sko keby v nej preletela veľká dávka krvy. Neviete z čoho to môže byt ?
To áno ja mám 22 nemyslím že by sa mi zväčšila alebo niečo ale rýchle sono mi robili a že veľkosť v poriadku aj prietok krvy ale vadí mi ako ju cítim pri skrceni ako výrazne mi 3 krát udrie
Nie vždy 3 krát to je individuálne. Má zaujíma či to je že sa oprie pri skrceni o daco o žalúdok o niečo alebo behá ta krv tak prudko
Vieš čo, neuraz sa, ale mala by si navštíviť psychiatra. To nie je normálne. Minule si založila tému, kde ti vsetci tvrdili, že je to úplne v poriadku a ty sa vypýtaš na urgentné sono, kde ti nič nezistili a zase nie si spokojná.
Vážne chorí ľudia sa nemajú ako dostať k lekárovi, čakacie termíny sú nenormálne kvôli takým ľuďom ako si ty. Si mladá baba, choď do práce a nájdi si nejakého koníčka a nie pozorovať si pulzy v bruchu.
Vola sa brusna aorta, mas ju v brusnej dutine, anatomia nepusti
Nauc sa s tym zit
@stanulienkat niee ja som bola dnes na sone mesiac som bola objednaná u mojej doktorky a hlavne som nám bola koli mechuru lebo mám furt zápal močových ciest a odporučila mi doktorka sono vyšetrili má v Trenčíne pýtala som si pozrieť aj to videla som tu starú tému a tiež tam písal/pisala otázky ohladom tých úderov v bruchu pri skrceni sa mi zdá ale nikto na to neodpovedal tak som sa len chcela opýtať. Prepáčte mi ak som založila zlu tému. Pekný večer prajem
Neviem, môj otec je po operácii brušnej aorty a keby mu nerobili sono,ani nevie ze mu niečo je a to máp veľmi vážny stav