Ahojte viete mi poradiť prosím..... Mám obrusene zuby aby mi mohli nasadiť mostík ponobrusnei mi zubár dal provizórne korunky na obrusene zuby aby ma to nebolelo.... Lenže pred 9 dňami sa mi jedna odlepila a pravdepodobne som ju prehltla keď som pila vodu... Vravela som to pred týždňom aj zubnej technicke keď so tam bola ale ona povedala ze ju vykakam 😃🥴 snažím sa to jak tak sledovať ale etse som nepostrehla zeby bola von neviem ci volať v svojej Dr alebo to trvá dlhšie kým vyjde dakujem vám
@katka281 ďakujem za odpoveď taka som panikarka nakoľko s trávením som si už zažila svoje 😃 ale ukludnila si ma..... Vieš co prvé tak cca 3 dní to bola riadna bolesť ani sa napiť pila som len cez slamku ani jest poriadne lebo pri každom jemnom dotyku o ten obruseny zub som videla všetkých svätých 😃🙈 ale teraz je to fajn občas ma začne bolieť ten zub ale to len keď sa ho silnejšie dotknwm alebo niečo teplejšie alebo moc studené sa k nemu dostane ale nič hrozné
@veronika_255 rado sa stalo 😊 neboj, nic sa nestane. Juuuj no musi to velmi boliet, to mas vlastne vystupene vsetky tie nervy...mali ti tam dat novu korunku, nie ta takto trapit 🤦♀️ pri takto "obnazenom" zube boli uz len to, ze sa clovek nadychne ustami 😬
@katka281 áno to musím súhlasiť... Ale teraz je to už fajn len som kúsok opatrná 🙈😃 už to vydržím ten cca mesiac kým mi dajú už ten mostík
@veronika_255 a co by si s tou korunkou este chcela robit? 😄 uz si ju urcite vykakala, ak nie, vykakas...nic sa ti nestane, pokial by si mala nejake bolesti brucha, horucku, alebo by sa dialo nieco neobvykle tak to budes riesit s lekarkou. Neboli ta ten tvoj obruseny zub? Ja ked som mala docasne korunky a jedna sa mi odlepila, myslela som ze od bolesti budem steny skriabat 😄