Brucho po kyretáži

eliaska23
22. dec 2013

Ahojte, som takmer dva mesiace po kyretazi, menzes som mala pred dvomi tyzdnami a brucho mam ako v siestom mesiaci. Kyretaz mi robili na konci 9 tt,oje druhe tehotenstvo a brusko mi hned vyskocilo... aku mate vy skusenost? tiez ste mali take velke brucho, kedy vam kleslo?

charluc
23. dec 2013

@eliaska23 ja som bola na konizacii a kyretazi 8.11 toho roku a ziadne brusko mi neostalo,ani netusim ci by malo alebo nie

ada510
23. dec 2013

@eliaska23 Ahoj som zdravotná sestra a to že maď brucho ako v 6 mesiaci sa mi teda nezdá v poriadku chod na ultrazvuk...

eliaska23
autor
23. dec 2013

@ada510 asi radsej zbehnem, bolesti vsak nemam, len to brucho hrozne vyzera...

eliaska23
autor
23. dec 2013

@charluc ja som bola 4.11....

redlola
23. dec 2013

@eliaska23 ahoj a pred reviziou si mala take brusko? lebo ja som mala zakrok tiez po MA v 10tt a brucho som teda nemala. ved vtedy este ani moc nema preco vybehnut, kedze je maternica mala. tehotenske brusko prichadza az neskor, ved vies, uz mas dieta. neboj, babatko pride, mnohe sme si tym presli 🙂

charluc
23. dec 2013

@eliaska23 to radsej chod k lekarovi nech skontroluje co a ako 🙂

eliaska23
autor
23. dec 2013

@redlola ved prave, mne aj pri prvom hned vybehlo brucho, som dost chuda, asi aj preto to bo hned vidiet a nedalo sa to ani tajit 😉 a teraz mi vyskoco este vacsie, aj manzel bol prekvapeny... mozno to s kyretazou nema suvis, ale sa mi tam pohnojilo nieco ine, no ocividne musim navstivit lekara...