Chcem sa opýtať, či ste niektorá absolvovala toto vyšetrenie, ja mám ísť v utorok, keďže vraj vo vaječníku nebol hlavný nádor, tak mi budú vyšetrovať hrudnú dutinu, lebo aj tam mám nejaký ten zhubný útvar - bola som aj na gastroskopii, aj na kolonoskopii, ale táto broncho sa týka pľúc, tak sa aj bojím...
práve, že som mala onkomarker číslo 125 namiesto hodnoty do 35 až 700!!! a vaječník bol dosť zmenený
Ja som bola, ale pre dávenie mi to neurobili. Napínalo ma na zvracanie, pretože to pchajú hadičku do hrdla a potom ešte ďalej.
@anjika42 ano,bola som na broncho,aj na gastro....na broncho je tensia hadicka a neprijemne mi to bolo len vtedy,ked mi robil vyter z pluc...nutilo ma to kaslat,ako ked ta v prieduskach stekli a nevies si odkaslat...na vracanie mi nebolo,pretoze na rozdiel od gastra som si tu povedala,ze sa nebudem pozerat na hadicku 😁...tak som pozerala na nejake kvetinky,co mal na stene 😁...to zvladnes,ked si zvladla kolono,tak toto duplom 😊
Chcem sa opýtať, či ste po broncho mali niekoľko dní taký nepríjemný pocit . jedná sa konkrene o to, že ma svrbí v uchu a vždy sa z toho rozkašlem.
oprava - konkrétne
zdravím, bolelo niektorú po broncho hrdlo a uši?
Ahoj, pamatam si ta z inej temy. Inak tu bronchoskopiu ti mohli aj skor spravit a nie zdrzovat ta gynekologickou operaciu pritom ziadny extra zly gynekologicky nalez sinemala. Fakt dobre!bronchoskopia asi prijemna nie je ale zvladnes.osobne skusenosti nemam