Baby brali ste niektorá tabletky broncho vaxom na imunitu? Ako vám bolo, neostali ste slabé, chore?
Ja mam pocit, že vždy po prvom cykle ochoriem. Potom už bolo dobre.
Netuším, či je to z toho, spýtam sa Dr.
@lynda888 Dakujem, pýtam sa, imunita slabá, ale mame doma 7 mesačne predcasniatko a teda neviem či si mám nasadiť keď viem, že by som mohla ochorieť 😭 neviem čo robiť
Ja som to dávala synovy 1,5, predpisala mu imunologicka, detská ma upozornila, ze z toho sa tvori viac hlienu a naozaj sme mali cely cas sopel
Mne sa z prvej dávky vytvoril exzém na nohách, tak som to prestala brať....😞
Beriem druhy rok. Zamna super👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻Naj liek 😁
Môj malý je tiež predčasné narodeny. Cca od pol roka Non stop chorý. 2-3 dní bez teploty a sopla a znova. Aj v lete. Keď mal 2,5 roka, tak nám na imuno alergilogii nasadili bronchovaxon. Tiež som čítala kade čo , že dieťa môže hneď.ochoriet a pod. Ale veď on je chorý aj bez toho, čiže choroby som sa nebála. U nás je to bežný stav. Aj ochorel ale mal ľahší priebeh. Poctivo sme brali celú kúru. A ked býva od vtedy sem tam chorý ale oveľa menej často a s ľahkým priebehom. V decembri ideme znova na imuno a uvidíme, či nám ho znova nasadia. Za mňa by som do toho znova išla.
Ja pred par rokmi. Ono som to tuším brala tak, že 10 dní a potom 20 dní pauza, opäť 10 dní a pauza a ešte raz 10 dní a pauza. Ja som nemala nejaké problémy z toho, ale zabralo to tak na pol roka. Nemalo to nejaký dlhodobý efekt.