Ahojte,
dnes som bol na rotgene kvôli tomu že som mal Covid a neprechádzal ma kašeľ tak ma odoslala tam doktorka a povedala ze mám akútnu bronchitidu , dala mi sumamed (ATB) na 3 dni...môže sa to vyvíjať tak že by som mohol mať nakoniec zápal pľúc ? Zaujíma ma to, ďakujem
Ahoj a pocula ti pri pocuvani nieco nezvycajne? Iba sa pytam. Lebo aj muzovi neuticha kasel poncovide ale nechcu ho poslar na rtg lebo ze dychanie ma ciste. Ale teda nekasls velmi len parkrat do dna.
@boks45 ahoj, najskor ma poslala doktorka na rtg a hned ma potom poslali este ku obvodnej ta ma popocuvala , pocula len chorlave dychanie neviem ako to mam inak nazvat 😅 podla mna by ho mali poslat na rtg lebo su pripady co viem ze mali atypicky zapal pluc a ja som mal tiez len kasel ked som mal covid a doteraz ten kasel mam a nakoniec zapal priedusiek zaznameny na rtg . ja kaslem den ci noc , neuticha mi...
@kacena4 dakujem , dnes mi dala tie atb a v pondelok jej mam volat ako mi je
Dakujem,prajem skore uzdravenie🙂
@boks45 dakujem velmi pekne !!
bronchitida je zapal priedusiek a ak sa nelieci moze prejst aj nizsie na pluca, mas atb to je dobre. ak nebude lepsie smer dr nech to da dalsie