Brnia mi ruky aj nohy, mám bolesť žalúdka. Môžem si zavolať sanitku?

12. máj 2022

Baby teraz je ta viróza žalúdočná najprv vracali sesternicine deti potom moja mala a naraz večer aj ja. Ale ja to mám zo všetkých najhoršie mala musí byt zo svokrou až tak som na tom zle nakoľko som mala aj operáciu čriev žalúdka vždy sa tieto veci na mne podpisu. Potrebujem už od bolesti asi nejakú injekciu len bývame momentálne v cz a je mi divne volať sanitku stále mi brnia ruky nohy a pery keď sa postavím odpadnúť idem a hlavne mám ukrutnu bolesť žalúdka ani ľahnúť si nemôžem nič fakt nariekam už od bolesti bude trápne si zavolať aby mi niečo dali ?

janai1
12. máj 2022

Jasne, strašne trápne.. Radšej zomri 🤦‍♀️
Prestaň vymýšľať a zavolaj si, aspoň ti poradia

zuzanaete
12. máj 2022

Zavolaj a oni podla tvojho stavu zhodnotia ci je to na vyjazd sanitky alebo daju len instrukcie. Alebo zavolaj svojmu lekarovi, ze co robit. Trapnost neries. Ved budes slusna.

joesvk
12. máj 2022

Samozrejme môžeš zavolať. Ak uznajú za vhodné, pošlú. Ak nie, tak ti poradia niečo.

katkahrpt
12. máj 2022

Robím na záchranke a poviem ti, že kludne si ju zavolaj, nám volajú ľudia o veľké hluposti niekedy 🙂toto sa ako hlúposť nejaví…

avanka
12. máj 2022

ja som tak 1 mája skončila na neurologickej pohotovosti, kde som si poležala 3 hodiny. Hnačkovala som, vracala opakovane a vždy pri zvracaní som odpadla, raz tak, že som si buchla hlavu, manžel sa strašne zľakol, kolabovala som, volal sanitku, tí povedali, že mám ísť na pohotovosť vzdialenú cca 500 metrov od domu..tam sa dr chytala za hlavu, že ma kolabujúcu s tlakom 89/56 poslali na pohotovosť a hneď ma poslala na neurologiu, kde mi robili ct mozgu a rtg ramena, ako následok po páde. tam som odpadla pred nemocnicou opäť. Strávila som tam 3 hodiny na infúziách a celý týždeň som sa dávala dokopy. ešte v pondelok som bola na 2 infúziách,lebo som odpadla ešte aj doma na wc večer , mala som dokopy 4, takže
odpoveď na tvoju otázku je áno, ak doma nikoho nemáš, zavolaj si sanitku, prípadne, ak sa dá, choď na pohotovosť, kde ti pichnú infúziu s deganom proti vracaniu... a treba potom nezabudnúť, že inkubačná doba je 3 dni, je to infekcia. mne moja dr brala aj výtery, aj krv opakovane pre istotu.
držím palce

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
avanka
12. máj 2022

@miriam11 áno,ale doma to nedobehne..mne dali skoro 1,5 l v infúziách a aj tak som necurala 2 dni