Brazílsky keratín - skúsenosti

nikanika3
10. nov 2016

Ahojte aké máte skúsenosti s brazílskym keratínom ? Zlepšila sa po ňom kvalita vlasov ? nemasneli častejšie ? 🙂

ivca77
10. nov 2016

Ahoj,mam dve kamosky ktore ho maju.Su velmi spokojne,vydrzi im to pol roka.Keratin je vhodny pre huste pekne vlasy, staci umyt a vyfukat a uces vydrzi dlho.Tiez zanechava lesk,vlasy su ako od kadernika.Mne to nebolo odporucane,
lebo mne sa mastnia vlasy a po keratine by sa este viac ☹

nn77
10. nov 2016

Ahoj, ja som si na začiatku leta dala brazílsky keratín....prirodzene mám tak mierne kučeravé vlasy, ktoré som však ani veľmi nerozčesávala lebo potom vyzerali hrozne, nikdy som nevedela čo s nimi mám urobiť...navyše vyzerali sucho.....keď som odchádzala od kaderníčky bola som celkom v šoku pretože z mojej hrivy(tie predtým mi robili strašne veľký objem) mi ostalo pár vláskov, ale vôbec mi to neprekážalo, pretože presne také jemné, rovné vlasy som chcela....som v celku spokojná, avšak niekedy neviem či tá cena, ktorú som za to zaplatila je toho hodná...vlasy už nikdy nevyzerali tak ako keď som išla od kaderníčky 😀 😖 ale to bude aj tým, že ona je predsa profesionálka....objem sa mi vrátil pravdaže nie taký ako pred keratínom, ale taký primeraný(vlasy nevyzerajú riedko) 🙂 po umytí som ich aj tak musela vždy vyžehliť, ale vydržali tak až do ďalšieho umývania, čo predtým nebolo možné keďže vyžehlené mi vydržali kým som nevyšla von 😉 jednoducho tú štruktúru vlasu, ktorú raz máš neoklameš, neviem teda aký typ vlasov máš ty 🙂 asi po vyše 3 mesiacoch som sa dala ostrihať, pretože som už mala dosť dlhé vlasy a tým pádom zničené končeky.....keratín neľutujem, vlasy už nevyzerajú sucho, kvalita sa zlepšila, ale treba na to určite aj dobrú starostlivosť...niekedy mám pocit, že ten keratín už nie je až tak "silný" ako na začiatku, ale to je asi pochopiteľné, sama som zvedavá ako dlho mi to vydrží....mne sa vlasy predtým nemastneli,zmývala som ich len 1-2x do týždňa, kaderníčka povedala, že to je v poriadku(menej im to škodí a keď si dáš keratín, čím menej vlasy umývaš, tým dlhšie ti vydrží) takže toto som ja neriešila...zmena trochu je ale u mňa minimálna, stále zmývam raz-dvakrát do týždňa... 🙂 🙂
@nikanika3

enelbinka
19. feb 2017

Ahojte, máte skúsenosti s keratínom v kaderníctve v Košiciach?

enelbinka
19. feb 2017

@ivca77
Neviem ci sa na dat lebo mam suche vlasy a lamu sa mi konce. Chcela som ich ozdravit a hlavne menej zehlit aby neboli poskodene. A dalsia vec je aky salon si vybrat. Nevies poradit?

nn77
1. mar 2017

@enelbinka
Keratín a dobrá starostlivosť určite pomôžu na suché, lámajúce sa vlasy, a taktiež ich potom netreba tak žehliť ;)

lilinka232323
15. jan 2019

@ivca77 ahoj aj ja zvazujem nad keratinom a tiez sa mi velmi mastia vlasy musim ich umyvat kazdy den... Na stranke je napisane ze sa moze aj na mastne pouzit.. Tebe to neodporucala kadernicka?

svetamodina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
shee11
4. okt 2022

Hlavne pozor, lebo keratín horzne zničí vlasy, obalí ho do neprirodzeného "keratínového" obalu a vlas vo vnútri chradne, vysušuje sa, postupne ako sa keratín vymýva, zničenosť vlasov sa ukazuje stále viac. Vidno to hlavne ak sa aplikuje viac krát za sebou.