Bradavičky na krku. Čo s nimi?

meriene
11. máj 2022

Ahojte
Odporučte mi pls zaručený prípravok z lekárne, kt odstráni tie otrasné bradavičky z krku 🙏🙏🙏 nemám moc času behať s tým za DR 😬

lienka3110
11. máj 2022

@meriene colodium forte

pribinak
11. máj 2022

@meriene vypáliť

surama
11. máj 2022

@meriene Colodium forte urcite 👍

selena_luna
11. máj 2022

Radsej sa zver koznej ona ti to vypali. Ale az po lete najlepsie tak po oktobri, v teple ti nebude chciet robit male popaleniny. Koza je citlivy organ a velmi dolezity, rakovina koze je hrozna , do bradaviciek by som ozaj nerypala ako samouk len tak s niecim z lekarne.

savanna
11. máj 2022

Uff, uz by som bola davno u koznej. Ja som mala nieco podobne, ale ovela mensie bradavicky na krku a uz som si to 2x davala vypalovat laserom. Staci jedno sedenie a bradavice su nadobro prec. Mat taketo nieco ako je na obrazku zavesene na krku, tak sa uprimne hanbim vyjst z domu. Je to hnusne a nechapem, preco si to niekto necha takto narast v dnesnej dobe modernej mediciny.

meriene
autor
12. máj 2022

Vypaľovanie ma bolí jak šľak a nespraví mi to na 1x.. Foto je len ilustračné, mám ich menšie 🙏 ale mi idú na nervy 😤

kornelies
12. máj 2022

@meriene C02 laser neboli ako elektrokauter, nezanechava jazvy. Teraz je uz neskoro, vzhladom k tomu, ze je maj.

adela94
Odpoveď bola odstránená
Zobraz