Bradavice verzus kurie oko

muriel21
30. apr 2022

Už som zufala neviem co to je??
Čítala som vela rad a predvčerom som mala veľa malých čiernych podiek urobila som si co viacerí doporucovali citrónová kôra v octe 24hodin odstáť a na noc priložiť dnes ráno som to mala takéto úplne čierne...ma niekto s tým skúsenosti?mam pokračovať ďalej s tou kôrou a octom ?u kožného mam termín až za 3 týždne!! Do kedy to bude také čierne?nezmení sa to ?a začalo ma to aj bolieť..
Prosím o skúsenosti ďakujem
Sorry za hnusne foto!!

janulka88
30. apr 2022

@muriel21 sestra chodí vypalovat dusikom kurie oká,máte to škaredé, smer lekár čím skôr, obvolajte viacerých musí vás niekto vziať

marcellka32
30. apr 2022

Medicinalna pedikerka by pomohla..ale tento stav čo máte je podľa mňa už dlhšie zanedbany, každopádne dá sa to riešiť...ak to aj bolí išla by som na pohotovosť

sissy27
30. apr 2022

@muriel21 kurie je oko vzniká dlhodobým tlakom na jedno miesto a odstráni ti ho pedikérka, bradavice sú vírusového pôvodu - u dcéry nepomohli žiadne vodičky a hlúposti, ale posilnenie imunity, konkrétne tabletky hlivy ústricovej.
Toto na foto je dlhodobo zanedbaný problém, prvu pomoc by som hľadala na medicinálnej pedikúre.
@marcellka32 vážne na pohotovosť s niečím, čo týždne, možno mesiace zanedbávala a čo nie je akútny ani život ohrozujúci stav? Na toto tam fakt lekári nie sú…

marcellka32
30. apr 2022

@sissy27 no ja neviem ako ju to boli, ale pokiaľ nevie ani chodiť, môže tam mať riadny zápal až do kosti... pokiaľ s tým vie existovať tak samozrejme riešiť len s koznou

sissy27
30. apr 2022

@marcellka32 to je úplne jedno ako ju to bolí práve teraz - toto nevzniklo za 1-2-3 dni. Ak to počkalo týždne či mesiace doteraz, tak do pondelka vydrží. Pohotovosť je pre akútne stavy, nie na toto.