ahojte ja uz som naozaj zufala ze zase idem sem na forum vypisovat no stale dufam ze tu najdem nejaku carovnu radu ktora mi pomoze sa navzdy zbavit bradavic. Zacalo to pred 3 rokmi ked ma zacalo nieco iritovat na viecku. Myslela som si ze jacmen ale ked to nemizlo isla som ku ocnej ktora povedala ze to je verruca a ze zmizne sama alebo mam ist na kozne. A ked som isla onedlho na kozne tam mi zas povedali ze mam ist na ocne 😔 No tak som to nechala tak ze snad to zmyzne samo. Rok dva nato som si nasla dalsiu bradavicku na prste a neskor na dlaniach a 3 rocnej dcere na zapasti a neskos na chrbate, v podpazusi....ono su to take male bradavicky ze si ich ani nevsimnete ale neviem ako sa ich zbavit! Vyskusala som pripravky z drogerie, dusik, laser, homeopatika, hlivu, zinok...fakt uz neviem, babske rady som skusala 2 roky nad tym sa uz ani nezamyslam....este som pocula ze isoprinosine moze pomoct..prosim poradte co robit, ak mate skusenosti s niecim efektivnym ocenim kazdy komentar
@leyla97
https://serafinbyliny.sk/produkt/bradavicove-ma...
a toto si skúsila?
Ja isoprinosine užívám kvôli iným veciam, ale nebadam, ze by mi bradavicky mizli.
Synovi pomohol isoprinosine,odporúčala som aj známej,pomohol jej aj synovi. Účinok asi po mesiaci, záleží ako dlho sú bradavice.