Baby, prosím súrne nejaké dobré rady najmä zvnútra na bradavice beriem hlivu ustricovú, potieram duofilm, aloe. Bezúspešne neviem si už rady niečo naozaj fskt účinné mám ich už vyše roka. Ďakujem
@kvietok2012 nepomáha.. stále sa objavujú
Na kožu zvonka ti viem dať radu, ale zvnútra nie.
Zapojila som sa do diskusie v decembri, teraz mám výsledky. Tiež som užívala hlivu, zmenšila sa, ale nezmizla. Potom som si dávala náplaste na kurie oká, ale tiež to nezmizlo. Ale tie náplaste to tak zmäkčili, potom som si to vystríhla pokiaľ to šlo, bezbolestné.
Pár dní som si dala pokoj a potom som objavila tieto náplaste v DM. Poslala som link.
Ja som mala dve.. jednu na ľavej ruke na prstenníku a druhú na pravej ruke na prstenníku.. skúšala som všetko a nič 😌 až raz mi kocúr zaskrabol do jednej (kocúr je čisto domáci).. sputila sa krv a od vtedy zmizla aj jedna, aj druhá a 10 rokov +- mám pokoj. Je to proste moje zlatíčko 🤣
skus lastovičník
rastlina ktorá rastie aj v meste v všade stačí len pohladat
štavou potrieš čerstvou z rastliny vždy ked pôjdeš okolo čim častejšie tym lepšie, je žltá
a pekne ti ich vytiahne aj s korenom, presne takuto som dostala ako darček aj ja
najdi si ako vyzera fakt ked pohladaš určite nájdeš
a už sa neobjavili dalšie
Práve riešim ten istý problém s oboma dcérami. Veľmi rýchlo sa to dá chytiť na kúpalisku, keď je oslabená imunita. (Tam sa dá chytiť naozaj všetko).
Staršej dcére ich každý týždeň vypaľovali dusíkom po dobu 6 mesiacov. Mala ich plno. No stále ich má. Cca 3 kusy. Zvolila som tiež náplaste z DM, uvidíme, či to pomôže. Keď som bola dieťa, tak to zvykli vypaľovať a hneď na to odstraňovať skalpelom, prípadne som si po vypálení vystrihla ja sama doma. Potom sa už bradavice neukázali. To treba odstrániť taký koreň. Vyzerá ako čierna bodka, alebo viac čiernych bodiek.
No neviem poradit, čo zvnútra na bradavice, ešte som o takom nepočula. Asi iba posilniť imunitu.
@nicoll10 Ako dlho ste to pouzivali a ako casto potierali?
@miskajerry asi záleží od organizmu a stavu/veľkosti bradavice... Ja som potierala pár dní a zmizlo
@nicoll10 vďaka
@angie17 koloidum forte ale poctivo 7dniva kura mne aj synčekovi zmizla..on mal veľkú na prste na ruke a jemu som to jak som mu to potrela lepila leukoplastom..jemu zmizla dokonca za 3dni a už jej niet
@lenkakamen ďakujem pekne, skusim.
Ešte otázka, že aj ked proti nim bojujem vytvárajú sa nové malinké ako to zastaviť alebo predísť tvorbe😓
Pomôže len vypáliť dusíkom u kožnej.