Bradavice okolo prstov

saon
31. mar 2022

Dobrý deň,
Chcel by som sa opýtať a poprípade poradiť ohľadom bradavic okolo prstov. Stretol sa už niekto s tým ? Ako sa toho zbaviť. Ďakujem za každú radu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petricka22
31. mar 2022

@saon aj v lekarni predavaju na to pripravky a funguje to. Dokonca aj ten dusik sa da kupit a vypalit si to doma sam. Ale ja som v detstve chodila ku koznej na vypalovanie a vzdy sa mi ta bradavica este zvacsila (moja skusenost). Mne zabrali tie produkty z lekarne.

brembo
31. mar 2022

@saon áno tie produkty z lekárňe sú dobré. A odporúčam používať červenú indulónu proti šíreniu.

adela94
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreakg
31. mar 2022

@saon určite vyskúšaj spirularin vs,síce trvá dlhšie pokiaľ zmiznú,ale veľmi účinný krém,a ešte posilniť imunitu

lilke
31. mar 2022

Potierať šťavou z lastovicnika, každý deň, ideálne viackrát denne, aby rýchlejšie sa bradavice stratili. My sme si nasadili na balkón do kvetináča, aby sme nemuseli zbierať vonku. Lastovicnik rastie kde-kade. Prírodná lekáreň, a zdarma.

kristiii
31. mar 2022

@saon kúp si hlivu ustricovú a pravidelne užívaj, do pár týždňov zmiznú

alexka89
1. apr 2022

@saon mne sa robí na prostredníku keď neberiem béčko tak sa mi to spraví a vtedy používam citrón 24hod. namočený v octe ....síce to vypáli i kožu okolo bradavice

katren
1. apr 2022

@saon Verrumal na predpis ak nechces dusik a do 2 tyzdnov boli prec.....odskusane na 2 detoch

saon
autor
1. apr 2022

Hlivu už beriem tak 4 týždeň cca a zatiaľ nepomohla nejako, beriem minerály a vitamíny.. používam duofilm, lastovicnik ale nejako sa mi to tam stále drží a už neviem ako dalej

joesvk
1. apr 2022

Poriadne si oddýchni. Toto je vždy spojené so slabou imunitou, niekedy s vyčerpanosťou. Keďže ide ako napr. pri herpesoch o vírusové ochorenie. Ja som to napr. mala pri prvom tehotenstve ku koncu a po pôrode to samo zmizlo.