Bradavice na palci

6. sep 2021

Ahojte, na palci mam niečo ako malú bradavicku. Mam to už asi rok. Bojím sa, nie som si istá co to je. Keďže som bola pozitívna na HPV virus (vysoko rizikovy) bojím sa, ze to mam z toho a mozem niekoho infikovať. Chcem ísť aj ku koznemu, no obávam sa že mi povie, ze to nic nie je a nebude to chcieť riešiť a ja sa budem zasa len trápiť. Preto sa chcem spýtať, ci neviete poradiť ake vyšetrenie mam od neho žiadať? Nejaký výter? Biopsiu? Som z toho úplne nešťastná...

desore
6. sep 2021

Prave si vyrobila z komara somara 😱.
Odstrani ti to laserom, zmrazenim a nic viacej riesit nebude.
Biopsia sa robi z inych veci, preboha ved ani kralovne Alzbete by to nerobili.

autor
6. sep 2021

@desore ja by som sa toho ani tak nebála, keby,.. vieš,... teda,.. ak by to spôsobil ten vysokorizikovy hpv virus tak som to mohla preniesť na decka keď som im sunár alebo jedlo robila a im to môže časom spôsobiť rakovinu.

desore
7. sep 2021

80% populacie ma do cinenia s HPV, takze nestresuj.

janetinka27
7. sep 2021

mam jednu na pate a mala som aj na rukach a na palci na nohe. pouzivala som vselico, ale pomohlo mi od scholl taky gel, vola sa to verruca remove gel abo tak nejak. ale su aj ine pripravky. ma to vela mladych ludi

autor
7. sep 2021

@janetinka27 nebola si s tym u lekara? aby zistil z coho to mas?

autor
7. sep 2021

@desore dakujem ze sa ma snazis povzbudit, bola som sa objednat k dr snad to dobre dopadne

janetinka27
7. sep 2021

ano bola,su to klasicke bradavice.myslim,ze maju virusovy povod. roky som si to len rozne opatrne zrezavala,strihala. doktorka kozna mi to vypalovala dusikom.ale to mi len zhorsovalo.ak je ich viac,tak treba znicit tu hlavnu,ostatne potom akosi zmiznu. su aj na to nejake mrazive tycinky,co ju zmrazia. mne pomohlo to od schollu,to bol taky gel,skor take lepidielko. a to som mala strasne velke na palci na nohe a na spodku nohy,az sa kozna zhrozila😀

desore
7. sep 2021

Pokial ma laser, za cca 3-5 sek a je vypalena. Bez jazvy!