Dobrý deň prajem 😀
Idem si k Vám po radu. Mám na nohe bradavicu. Máte s týmto nejakú skúsenosť? Je lepšie to vypáliť alebo použiť niečo z lekárne? Ďakujem za každú radu, odpoveď 😀
ja sa pridam ci niekto poradi, mam vyhliadnute jedny naplaste co pridavala mamina v inej diskusii len som este nesla do dm... ja mam na ruke, uz som bola dva krat vypalovat, pomedzi to duofilm si davam, a nie a nie sa ich zbavit,,,
Duofilm je ucinny, len to treba natierat dlhsie a pravidelne, nohu odmocit v slanej vode, oskrabat co sa da a natriet a toto opakovat kazdy vecer. U deti sa nam osvedcil aj lastovicnik, rastie to kade-tade a tecie z toho taka oranzova stava, dcera mala bradavicu na prste ruky a za dva tyzdne jej zmizla. A hlavne treba posilnit imunitu inak sa budu vracat.
nam kozna (tam netreba vymenny) dala dcere nejaku mast na predpis (ze vypalovat to je stres aj pre dospelych) a do tyzdna ci dvoch poctiveho mazania to zmizlo
@lubossi prosím názov masti
@marcellka32 verrumal vyzera to ako lak na nechty (je to nejaky silny koncetrat kys salicilovej - nie ako v naplastiach)
Strucik cesnaku nakrajat na tenke platky a 24h vyluhovat v octe. Vecer prilozit na bradavicu, prelepit naplastou. Rano odlepit, bradavica by mala vypadnut aj s korenom. Ak nie, vecer znovu zopakovat. Toto sa mi osvedcilo lepsie ako vsetky pripravky z lekarne a vypalovanie u koznej (ktore skoncilo obrovskym bolavym pluzgierom). Plus je dobre posilnit imunitu, aby sa bradavice nemnozili.
@lubossi aha to mám doma
Za mna vypalit dusikom, neprijemne ale rychle