Bradavice na nohe

zuzanka2588
5. máj 2023

Dobrý deň
Už som fakt zúfalá a neviem ako si rady .Pri 2 tehu sa mi objavila jedna maličká bradavica na nohe ani by som si ju nevšimla upozornila má pedikerka ,začala som si ma to dávať náplaste ,mastičky ,pero na bradavice proste fakt vsetko a nič urobila sa mi dalsia na pate tiež nešla nijak odstrániť ,takže po 2 rokoch som zašla na kozné a tam mi ich vypálili dusikom asi na 4 krat.a po ani nie pol roku ich mám späť jedno Ana novom mieste.berie

zuzanka2588
autor
5. máj 2023

@zuzanka2588 nechtiac som to odoslala ,užívam rok skoro už hlivu ,chorá som Max 1 krat do roka ,nechodím na kúpaliská,proste nikde neviem ani kde som tu prvú chytila žiaľ no už 3 roky sa trápim a teraz zase mám 2 na nohe ,po dusiku mám jazvy na nohách ktoré sa mi strašne ťažko hojili a stále aj po vyše pol roku sú citlivé preto sa obávam ďalšieho dusíka .za každu radu budem vďačná !!!!

mar_tina777
5. máj 2023

@zuzanka2588 napíš mi správu poradím ti. 😊

deti95060810
6. máj 2023

@mar_tina777 prosím ťa, mohla by si aj mne poradiť? mám tento istý problém...

lasona
6. máj 2023

Bradavice sú vírusovej pôvodu...zvyknú sa vracať pri zníženej imunite, v tvojom prípade by som išla touto cestou

nina37
6. máj 2023

@zuzanka2588 ja som bola so synom pred 2 tyzdnami,mal ich viac na chodidle a velku na päte,museli mu predtym umrtvit,vypalovala laserom do hlbky,ze sa to moze vratit, je to pri znizenej imunite a to on ma od malicka

janage
6. máj 2023

@zuzanka2588 hneď pri počiatkoch duo film a dodržať postup. Ak väčšie laser. Bohužiaľ ako už písali je to vírus, ktorý už máš v krvi a môže sa kedykoľvek objaviť

luckaiza
6. máj 2023

@mar_tina777 mohla by som aj ja prosim poradit?dakujem

deginko
6. máj 2023

Treba odstrániť laserom..ten zničí aj okolie bradavíc čiže sa pomalšie šíria resp nemusia už vrátiť...a treba nasadiť isoprinosine,veľmi dobre podpori imunitu a užít aj mesiac ,mne to tak kožná dr predpisala

zuzanka2588
autor
6. máj 2023

@deginko užívam už rok hlivu a chorá som Max 1 krat do roka 🙈

zuzanka2588
autor
9. máj 2023

@deginko v našom meste čo som googlila som nič také nenašla 🙈žeby odstraňovali a áno tá prvá veľká 3 ročná po dusiku ok okrem jazvy no okolo sa tvoria teraz ďalšie po pol roku 😭skúsim si dať vypísať teda ten isoprinosin ako dlho ho užívať ?ďakujem

oliolijanka
9. máj 2023

Vyskusaj ocot s citronom. Nedas za vyskusanie nic.
A za tyzden-dva mas od bradavic pokoj.

deginko
9. máj 2023

@zuzanka2588 no ja som bola na súkromnej klinike,predpísala mi 100tbl a tie som užívala 3x denne po 2tbl..čiže 6denne...a potom o mesiac kontrola a ešte jedno kolo...po prvom kole bradavice mizli samé dr bola tiež v šoku...ale ten laser sa používa iba na také menšie bradavicky...veľké už nie

zuzanka2588
autor
9. máj 2023

@deginko ja mám len maličké zatiaľ nikdy som nemala veľké aj tá 3 ročná bola len maličká a keď som chodila na dusík sa mi objavila ďalšie kým som s nimi nič nerobila 3 roky boli len 2 nechápem prečo po dusiku sa mi objavujú nove no poprosím o isoprinosin teda ,ale mňa dok ani nepozerá mne to sestrička vypáli a pošle má domov toto je u nás