Ahojte, potrebujem pomôct ...... urobili sa mi bradavice na genitaliach a je ich viac , bola som u gyn, a predpisala mi krém Wartec a ten mi velmi nepomaha už neviem čo mam robiť s priatelom sme už 2mesiace bez pohlavneho styku pre istotu aby to nechytil odomna , neviete mi prosim poradit čo by mi mohlo pomôcť ak máte nejaké skúsenosti . Budem velmi vdačna ak mi poradíte :*
Ahoj kup si lapisovu tycinku.mne ju poradila gynda ked som mala len jednu bradavicu na genitaliach.ta mi potom zmyzla po case ale potom sa mi spravili dalsie a este k tomu aj znamienka ☹ dr. Povedal ze odstranit po porode
@anka500 fuu to sa uz nepamatam asi po pol roku roku.vtedy som nebola este tehotna.ja som sa potom spytala ze ako by sa dali odstranit a povedali mi ze az po porode lebo momentalne man asi 2-3 mini bradavice ale viac dnu ako von a 3 znamienka ktore si mozem strhnut pocas holenia.ale rado by ma zaujimalo ako a z coho sa mi to vytvorilo ked som a mam len jedneho chlapa.takze pohl. stykom to asi nebude. ☹
Co keby ste si vyguglili genitalne bradavice a nepytali sa tuto na fore uplne zbytocne ked o tom najdete milion clankov.. Ci o prenose, ci o liecbe.
Ano je to sexualne prenosne, sposobuje to ludsky papilomavirus HPV..... Najcastejsie typ 6 a 11... Ak mas stale jedneho partnera tak to ma urcite aj on, akurat jemu sa to nemusi vyhodit a staci, ze ty si bola nejako imunitne oslabena a vyhadzalo sa to aj tebe. Dalej sa mi nechce rozpisovat.
@mizu89
@anka500
@anka500 bradavice sú vírusového pôvodu a prejavujú sa pri oslabenej imunite, strese a podobne, takže treba ísť týmto smerom. Dcére na bradavice najlepšie pomohlo užívanie hlivy ustricovej, aj keď teda bradavice boli na chodidlách.