Bradavice na genitáliach

anka500
24. apr 2016

Ahojte, potrebujem pomôct ...... urobili sa mi bradavice na genitaliach a je ich viac , bola som u gyn, a predpisala mi krém Wartec a ten mi velmi nepomaha už neviem čo mam robiť s priatelom sme už 2mesiace bez pohlavneho styku pre istotu aby to nechytil odomna , neviete mi prosim poradit čo by mi mohlo pomôcť ak máte nejaké skúsenosti . Budem velmi vdačna ak mi poradíte :*

sissy27
24. apr 2016

@anka500 bradavice sú vírusového pôvodu a prejavujú sa pri oslabenej imunite, strese a podobne, takže treba ísť týmto smerom. Dcére na bradavice najlepšie pomohlo užívanie hlivy ustricovej, aj keď teda bradavice boli na chodidlách.

anka500
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mizu89
25. apr 2016

Ahoj kup si lapisovu tycinku.mne ju poradila gynda ked som mala len jednu bradavicu na genitaliach.ta mi potom zmyzla po case ale potom sa mi spravili dalsie a este k tomu aj znamienka ☹ dr. Povedal ze odstranit po porode

anka500
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anka500
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mizu89
25. apr 2016

@anka500 fuu to sa uz nepamatam asi po pol roku roku.vtedy som nebola este tehotna.ja som sa potom spytala ze ako by sa dali odstranit a povedali mi ze az po porode lebo momentalne man asi 2-3 mini bradavice ale viac dnu ako von a 3 znamienka ktore si mozem strhnut pocas holenia.ale rado by ma zaujimalo ako a z coho sa mi to vytvorilo ked som a mam len jedneho chlapa.takze pohl. stykom to asi nebude. ☹

perzefona
25. apr 2016

Co keby ste si vyguglili genitalne bradavice a nepytali sa tuto na fore uplne zbytocne ked o tom najdete milion clankov.. Ci o prenose, ci o liecbe.
Ano je to sexualne prenosne, sposobuje to ludsky papilomavirus HPV..... Najcastejsie typ 6 a 11... Ak mas stale jedneho partnera tak to ma urcite aj on, akurat jemu sa to nemusi vyhodit a staci, ze ty si bola nejako imunitne oslabena a vyhadzalo sa to aj tebe. Dalej sa mi nechce rozpisovat.
@mizu89
@anka500

anka500
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tobnuf
26. apr 2016

@perzefona asi preto sa pyta na fore lebo chce vediet co jej pomoze od inych zien co to mali a co im pomohlo..