Bradavice a roztok Duofilm

jokersk007
12. okt 2014

Viete mi niekto poradiť? Mám bradavicu, takú vycnievajucu stopkatu a skúšam na to roztok Duofilm a už po pár dňoch mi tá bradavice chytila divnú podráždenu červenu farbu. Mám ju na vnútornej strane stehna, čiže ma začala aj bolieť pri pohybe a tak som si ju začal prelepovat leukoplastom. Lenže zakaždým čo si idem vymenit leukoplast a natrieť duofilm zistím, že ako keby zahnisavala tá bradavica. Snažím sa to vycistit zakaždým a následne znovu aplikujem duofilm. Myslíte že takto robím dobre a mam pokračovať?

ellca123
12. okt 2014

aby vam to "nevyzralo/nevypalilo/"dierku aj v zdravej kozi okolo

ja som si zakupila kvapky v lekarni / vyzera to ako lak na nechty,/
kvapnut len na bradavicu ,
nema sa dotknut zdravej koze
aplikovala som si to 3 tyzdne a bradavicu som vytiahla

jokersk007
autor
12. okt 2014

praveze koza okolo je vporiadku, snazim sa to natierat len na bradavicu a cakam kym to poriadne zaschne a potom si to prelepim, aby sa cerstvy duofilm deostal na zdravu kozu. Lenze toto vypada, ako keby ten duofilm spaloval vrstvu po vrstve tu bradavicu a zakazdym tie vrstvy zhnisaju, cize mi to zide aj s tym a potom vypada ta bradavica ako ked ju stiahnete z koze, uplne cervena az sa z nej pusti trosku krvy.............neviem ci par dni nepockam, nech sa to trosku neukludni, nechcem si krvou rozniest vsade tie bradavice........ako pouzivam ten duofilm tyzden skoro, uz som sa nastastie jednej bradavice zbavil, dnes odpadla, ale este stale 2 zostavaju, svine :D

zdenin
15. okt 2018

Ked sa potrie duofilmom ma to byt tak biele???

wanesik111
25. sep 2021

@jokersk007 dobrý deň ako ste sa zbavili bradavice ?To iste sa mi stalo