Bradavice a koloidum forte

skvrnka14
26. aug 2019

Ahojte, cca pred tyzdnom v stredu som si objavila na päte bradavicu... zas.. mam ju cca raz rocne co mi dost vadi a nasla som doma koloidum forte ktore je ale rok po zaruke.no dala som tomu sancu a natieram si to tym. Myslite ze ma sancu to zaucinkovat ked je to rok po zaruke? Zatial mi pomohlo len toto alebo vypalenie dusikom ktore zatial nechcem

korunka1
26. aug 2019

Už asi nie, rok je dost dlhá doba

kaki3
26. aug 2019

Podla mna nie, na niektorych veciach nie je datum skoncenia zaruky len tak pre srandu. Ucinna zlozka podla mna po zaruke az tak moc ucinna nebude

0hena0
26. aug 2019

@skvrnka14 tazko s prrsnostou povedat. Mozno ano, mozno nie. Tiez by sim skusila. Ale davam tomu sancu. A nic zle sa stat nemoze. Tiez vela raz ide o biznis.

0hena0
26. aug 2019

@skvrnka14 tazko s prrsnostou povedat. Mozno ano, mozno nie. Tiez by sim skusila. Ale davam tomu sancu. A nic zle sa stat nemoze. Tiez vela raz ide o biznis.

0hena0
26. aug 2019

@skvrnka14 ja som kupila pred 2 tyz. LAPIS za 5ecka a sorry za vyraz, hovno zabera 😂 a mam malilinku bradavicku, co som myslela ze bude hracka, tak musim siahnut po niecom inom.

nikol873
26. aug 2019

skus duofilm, nam to rychlo zabralo, ked sa male spravila na nozicke bradavicka. nie je to drahe, par euriciek to stoji a kupis to normalne v lekarni