Bradavice

saon
24. feb 2022

Dobrý deň,

Potreboval by som poradiť, resp. odstartnit môj problém natrvalo. V jednoduchosti.. vždy po kúpeli sa mi kozička okolo nechtov namokvala a začala sa mi úplne meniť, tvrdnut a nevedel som čo s tým, nepomáhali ani masticky nič.. dnes som išiel ku koznemu a povedal, že sú to bradavice.. že to pôjde dole vypaľovaním .. sú to bradavice okolo nechtov, neviem čo mám robiť.. už dlhšiu dobu s tým bojujem a potreboval by som pomôcť ak sa s tým niekto stretol čo naozaj pomôže, natieram si to kolodeum forte, kúpil som si Hlivu ustricovú vo forme tabletkách.. myslite že to zaberie a zbavím sa toho?

Ďakujem veľmi pekne za odpoved.

babovka2321
24. feb 2022

@saon ved ti povedal, ze to pojde dole vypalovanim. Dusik je ucinnejsi ako kadejaka domaca liecba, len v tom treba pokracovat, kym sa toho nezbavis uplne, lebo ano, bude sa to vracat.

dadulamamula
24. feb 2022

@saon je to asi mužovi blbé radiť, ale menštruačný krv vie zničiť bradavice.

saon
autor
24. feb 2022

@babovka2321 no počul som, že niekedy ani to nepomáha.

babovka2321
24. feb 2022

@saon ak to mas v zlom stave, nespravi sa to jednym-dvoma "sedeniami". Ja som si s tym davno prezila svoje, ale treba poctivo chodit vypalovat pravidelne. Pouzivala som aj kolodium forte, ked sa mi potom uz roky neskor objavila jedna bradavica a "liecba" trvala omnoho dlhsie keby som ich vsak mala viac, urcite idem zas na dusik.

saemi
24. feb 2022

ja zo skúseností môžem odporučiť kryopero... je to ľadový dusík. robí to kožná...
úplne super, bezbolestné, pár sedí a bradavica pomaly odumiera...
dcéra mala 1cm hlboké 2 na pate chceli jej to vyrezávať... a toto bol zázrak. 6mes sme sa pred tým trápili

desore
24. feb 2022

@saon Hliva ustricova je super na podporu imunity. C02 laser je ucinejsi ma vypalovanie bradavic.