ahojte po porode sa mi vytvorila bradavica na viecku uplne cez mihalnice a keby si ju dam odstranit laserom chirurgicky atd tak pridem o tie mihalice, je to velmi citlive miesto..skusala som lubovnik bodkovany no uplne mi z toho napuchlo oko...dcerke sa mesiac dozadu spravila bradavicka na predlakti takze to chytila asi odomna lebo vsak to je hpv virus prenosny...a tiez mne sa teraz spravili nove na prstoch zatial uplne take ani vidno ich nieje ale viem ze sa asi zvacsia..ja som z toho hrozne psychicky zle, trapim sa, hlavne to ze mam 2 male deti a ta pliaga je prenosna, a to sa neda pri detoch ze nepridu do kontaktu s mojou kozou...😢 prosim poradte ako sa toho zbavit, mozno aj nejak vnutorne zabit ten virus
Tak radšej prídeš o zrak,lebo si na oko prikladas úplne nevhodné veci a bradavice porozsirujes po sebe aj po deťoch, len aby si neprišla o pár mihalníc?
Mozes dat foto do sk.Zdravotnici,mame tam očnú dr.
@leyla97 ...dcéra mala od cca roku na prste bradavicu.Nejak nezavadzala a bola malá.Tak sme to neriešili.Ale asi keď mala 3 roky tak sa jej ta bradavica zväčšila a začali sa objavovať po celých rukách.Aj pod nechtom mala.Dokopy ich jeden čas mala na oboch rukách 8 alebo 9.Zaniesla si ich aj do ust.Najprv sme boli na kožnom,tam jej to vypalovali dusikom.Absolutne nepomohlo,len ju to zbytočne bolelo a bradavice sa aj tak vrátili.A tak sme sa dostali k pani doktorke Kolejakovej do NZ.Ta brala krv a riešila a riešila.Az nakoniec nám predpísala bravčový lecitin.Nie ten volnopredajny,to je slabé.Toto boli také malé ampulky s koncentrovanym bravčovým lecitinom.Vybrala ich všetky a do 2- 3 týždňov boli bradavice preč.Vsetky.Proste treba zabiť ten vírus.
@doriiis tak to vas obdivujem mali ste to naozaj tazke 😔 A bradavice uz sa potom neobjavili? Vobec neviem ako to riesit ci ist na kozne tam cakat vsak viete ako to chodi a nakoniec ponukne vypalovanie dusikom aj tak..alebo hned niekde inde riesit....a to vypalovanie dusikom je to iste ako kryo ? Teraz sa mi to myli, viem ze je laser, dusik a to kryo
Posilniť imunitu....vyhľadať dobrého alergologa a nech ti predpíše bravčový lecitin.
Prešla som si týmto so svojou dcérou.Hlavne nevypalovat dusikom!