Na spodnej casti palca na nohe mam taku tu bradavicu co ma korienky, uz skoro mesiac si to natieram s Koloidum forte. Chvilku sa mi zdalo ze je to lepsie, korienkov bolo menej ale dnes som si vsiml ze sa to opat zhorsilo🤦♀️. Viete mi poradit co na to? Dakujem
Natriet koloidum forte, dat kusok bananovej supky, zalepit. Idealne na noc, kazdy den zmaknutu cast bradavice odstranit. Opakovat, az kym nezlikvidujes aj posledny koren. Je to tak na dva - tri mesiace. Riesim to s dcerou. Dusik nechcem riesit, nie je to zarucene uspesne, je to velmi bolestive, po takom zakroku by ani nechodila :(
Mne pomohol teatree olej
Nasadit vysoke davky vitaminov B, C a D, mne to zabralo, aj bez kolodia, uzivala som v zime na imunitu a zrazu som zistila, ze bradavica je prec
Tea tree olej (ale kvalitný), pripadne Duofilm.
@msnesquik V konecnom dosledku "prast alebo uhod". Kolodium obsahuje nepatrne mnozstvo.kys.salycilovej, maximalne vhodnej pri zrohovatenej kozi. Prizmavam , ze som sa pomylila (s koloidnym striebrom), ale obidva preparaty nie su prostriedky na liecbu bradavic, ktore velakrat odolavaju viacnasobnemu vypalovaniu pomocou dusika.
ja som si poradila v priebehu niekolkych tyzdnov s bradavicou tiez na palci - nakrajala som si citronovu koru na male stvorceky a namocila do octu, mala som to v chladnicke a niekolko dni som si kazdy vecer pred spanim nalepila stvorcek kory na bradavicu, prelepila leukoplastom a tenka ponozka.
a bradavica uplne zmizla, myslim ze odpadla aj s korenmi (bolo to tak 5r dozadu, takze uplne nepamatam) a odvtedy nic
@matka196 ahoj nieje to moc bolestivé. Syn mal 7 rokov a s baradavicami na chodidlách sme sa trápili pol roka. Nakoniec sme išli na vypálenie dusikom chvíľočku len au ako očkovanie. A pohoda aj odišiel sám síce krivkal. A plus domov ešte sme mali natierať niečím pár dní. A zmizli a už neprišli 👍
Baby dakujem za rady, este som nasla na nete ze v lekarni zozeniem “pero” ktore by malo zmrazit tu bradavicu. Len ja som taky posero, robit sebe bolest🙈.
To pero je nič nám to vôbec nepomohlo... Nič to nerobí neboli..
Pero je super a neboli to, robila som to "vytrasenemu" 7rocnemu synovi a v pohode. Odvtedy ju nema.
Zalezi ako ju mas hlboku... Ak tam.vidis korienky, tak ti staci nohu poriadne vymacat a ihlou sa v tom posparat a ak povyberas vsetko, tak mas pokoj... Mala som jednu strasne dlho, dlho som to zanedbavala a nakkniec som chodila na laser, lebo dusik mi nespravili dobre... Potom som mala dlllho pokoj a minuly rok vo februari sa mi spravila na inom mieste, tu som si vysprtala, potom sa zase inde spravila a na 2 miestach. Jedno je viditelne a to druhe je take, ze nevytocim nohu...
Nám pomohol čertov kamienok a užívať hlivu ustricovú.
Baby, vsetky vase rady si ukladam do poznamok do buducna👍🏻. Bola som vcera aj v lekarni ze skusim nieco silnejsie, tak som kupila take to “zmrazovacie pero”. Vecer ked deti zaspali, citam navod a ze dobre teda, mam cas, idem si vymacat nohu, mierne v tom posprtam a skusim to. Aaaa samozrejme ze mi to cele odpadlo, nic tam nemam a 15€ v prdeli🤣🤣🤣
Laser, dusik, nic ine nepomoze. Koloidne striebro je iba prirodny, kozmeticky prostriedok. Neucinny pri bradaviciach